Forever Young

BITCH, WHY WOULD I TALK ABOUT YOU WHEN I CAN TALK ABOUT ME?

hemmaaa

visst var jag borta länge?
Hade de bra i alla fall, inte kom jag ihåg att de va så jävla jobbigt att rida polle..menmen bra att få lite träningsvärk! och tusen myggbett.
känns ovärt att gå till skolan, har ändå inget att göra liksom? pöss

min fina mori
2009-05-31 @ 21:35:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Oh no, I see A spiderweb is tangled up with me And I lost my head And thought of all the stupid things I'd said Oh no, what's this?A spiderweb and I'm caught in the middle So I turned to run And thought of all the stupid things I'd done And I never meant

trött på't
2009-05-31 @ 21:20:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


bye bye my lover

Snart lämnar jag fina fina uppsala för ehm ja, bålsta? Ska fira magmus pappa som fyller hela 70 år, de är fan inte dåligt! måste tydligen gå nu, hejdå
2009-05-30 @ 10:55:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


kanske världens bästa låt

2009-05-28 @ 20:00:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


lissna okey?

Nu ska ni få höra om någonting jätteointressant. Jag har JÄTTESTOR LUST ATT BARA SKITA I SVENSKA UPPSATSEN OCH SKICKA IN DEN, BA LOGGA IN PÅ MAILEN OCH SKICKA IVÄG SKITEN, men nej, jag ska läsa igenom alla sex sidor. Så, tack.

Förresten amigos, har ni någonsin känns en längtan efter att få ett sms? Ja men ni vet när man ligger och väntar på att den förbannade mobilen ska pipa, och gör den väl de ja då hoppas man så innerligt att de är från någon well speciell, vilket de sällan är, karma eller? Jobbigt läge tycker jag, råtöntigt men ja serri kompisar, ibland ligger jag å väntar på att telefonen ska pipa. hahahahhahahahahaha jag skrattar åt mig själv.  

Till någonting helt annat, har ni tänk på hur porrig låten ayo technology är? Lyssna mina vänner, är som rena rama-ja jag vet inte ens vad jag sks säga! Men bra är den, tycker dock att den med justin t är fett bra mums.

Hejdå!
2009-05-28 @ 19:57:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


pssst

Min snälla mor köpte en klänning till moi idag, ja de är inte så intressant MEN nu är den slut, kan jag ha köpt den sista..? Coolt, den är söt i alla fall, kolla själva:



bara jag som tycker ola salo är fett snygg.
2009-05-27 @ 17:44:39 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


det är lika svårt att komma sist som att komma först, HA

Så att fyris som sist i skolkampen (iår igen?!) är ju inte så farligt, hade dock varit skönt att slå töntrosendal, puss julia! var rätt kul faktiskt, moas krigsmålning gjorde nästan dagen. Ska inte vara ledsen över sista platsen, nästa år kommer vi igen!!!!

Kollade just faceboken, inte kul när det läggs upp för många fula bilder asså..haha. de flesta är ifrån nickiskampen (låter coolt va?) igår, hade rätt kul faktiskt! Mitt lag skulle vunnit, men carl var för seg så caroline jävla sundqvists lag vann, surt. eftersom jag har så höga tankar om mig själv så anmälde jag mig till nästan alla mattävlingar, och förlora jippi! Spotta ut all läsk på bordet också, snöt ut fanta exotic ur näsan resten av natten :). Men trots förlusten hade jag kuli.

Måste skriva om flyga drake nu MÅSTE. tjarå, och ett personligt meddelande till lundinen, du finns i mina tankar amiga!


schexi skulle jag säga.
2009-05-27 @ 16:53:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


bra jobbat din dumma fan!

Bli inte ledsna, jag pratar om mig själv! Tack tack tack, ja vem ska jag tacka? Jag klara g i matte A och det känns så jävla skönt. Nä kanske att det inte är något för er att hurra för, men jag borde fan ordna en brakferre för mina nära och kära, ja som ni kanske förstår så är jag inga stjärna när de gäller math hehe. Men nu är det över, ingen mer matte förens i tvåan (vill inte ens tänka på hur jobbigt jag komemr ha det med B) vilket inte bara betydet att jag kommer sluta tidigt tre dagar i veckan utan jag slipper också räkna äckliga mattetal,jippi!

Kom förövrigt hem från jobbet nyss, dammsög så svetten börja rinna det är väldigt mysigt! Cashen rulla in på kontot idag så nu ligger man inte längre på minus, det är också ett +. Har inte mycket intressant att berätta, längtar såklart till sommarlovet, men har en jobbig känsla där någonstans i magen som nog försöker säga att jag ska kämpa på in i det sista, jag vill inte börja lovet med att känna mig missnöjd över min insats detta år. så jag ska kämpa, som fan.

på fredag ska jag på candy tror jag, sen kommer helgen spenderas på en herrgård..kul? Vet inte varför jag berättar om helgen redan nu, den känns bara väldigt nära. Hejdå pöss


jag längtar till den 22 augusti
2009-05-25 @ 20:33:49 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


vill ha mycket, vill ha mer

Lååånghelgen börjar lida mot sitt slut, sorgligt. Har haft de fint i alla fall, men precis som alla andra helger så gick den lite för fort, hann inte plugga så mycket som jag borde ha gjort (bajs). Menmen känner mig ändå duktigt, har jobbat lite och tjänat cashi som lär behövas i sommar, alla vi stackare som är över 16 får ju leva snålt hela sommaren. Måste verkligen spara extra mycket nu (såhär i lågkonjukturen också) till maltish, vill ju inte leva snålt där lirre!

Om man kollar mitt schema för kommande vecka så får man en känsla av att jag älskar kära nickis..var där idag, ska dit imorn och på tisdag, tar sedan en paus på en dag för att vara tillbaka på torsdagen (HHs barn har kalas då..omagad jag kommer vara livrädd!!!) ja..mitt andra hem kanske.

På onsdag är de skolkampen, kul tror jag! Nu ska jag duscha, känner inte för att gå och lägga mig när jag luktar korv mmm.
puss

lite fetare, lite kortare hår..men jag är glad ändå. cajo ä en finis, då å nu.
2009-05-24 @ 18:49:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


pangbrudar


jag och min fina vän hannis (ja vi är BARA vänner) sitter i solen och chiillar. idag har vi lyckats med att göra:nada.
tjarå puss
2009-05-23 @ 17:16:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Love must be forgotten, life can always start up anew

2009-05-22 @ 17:41:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


skyller på trippelE

2009-05-21 @ 17:49:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


lets go back to the start ok?

Min och fridas present till moa var så klockren och BRA. Alla bilder är sköna och man blir så glad av den bara mmm i like. Jag tror att mosien blev mycket glader över boken, eller de hoppas jag i alla fall! Med tanke på glas och grejer som gick sönder under arbetet med den så..hehe.
Något konstigt har hänt i vårt hus..ett galet högt alarm går igång lite då och då och strömmer går i ett. Börjar bli lite oroad att de brinner eller något, är ensam här just nu och känner att det inte direkt skulle vara en dröm att brinna upp ensam i vår lägenhet..jaja får väl se om en eld kommer upp till dörren snart.

Moas födelsedags friande var lite fint. Hoppas du hade kul kompis, fikat idag var i alla fall gott (vet inte varför jag inte klämde i mig mer asså). Fire jag och jullan drog en fuling och gick direkt efter vi ätit, fy.
Har inget fint att berätta egentligen, skolan är snart över..jag har en mycket stark känsla i kroppen som säger åt mig att lägga ner skiten redan nu, men icke jag ska kämpa på.


Vad ska hända ikväll då..kan de vara början på något jobbigt, äckligt, svårt o kanske lite fint? nä, skoja kul.
Lång ledigt nu. skönt. Ses mina vänner!
2009-05-21 @ 17:42:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


ibland så

Are you lost or incomplete
Do you feel like a puzzle, you can't find your missing piece
Tell me how do you feel
Well I feel like they're talking in a language I don't speak
And they're talking it to me
2009-05-18 @ 18:17:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


söndag igen

Helgen går så galet fort.
Har haft en bra helg.
Räknade just ut att det är 15 skoldagar kvar.
Insåg sedan att fyra av de är dagar som är helt onödiga.
Betygen sätts ju på måndagen.
Vet inte riktigt hur jag känner.
Men glad är jag i alla fall.
TJARÅ

de är äkta kärlek mellan mig och t700
2009-05-17 @ 15:22:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


friday im in love..

Inte. Men jag är i storvreta! Sitter och fixar lite med Carpes facebook sida, känner mig grym när jag lyckats göra någonting snyggt hehe. Är på bra humör just nu, är galet trött höll faktiskt på att sömna på bussen men jag kämpade emot och höll upp ögonen, killen mitt emot mig tittade väldigt mycket under resan..undra om jag verkligen såg så trött ut, inte tittade han för någon annan anledning iaf, de kan jag lova!..huuum. Juste, jag är på bra humör, känner att jag varit duktig i skolan (tänk bort historian) ja till och med på geografin ooooh. har pratat med alla mina fina vänner via la mobil och varför jag väljer att berätta något sånt tråkigt är för att de sällan händer ok? Så därför är jag glader! Känns inte ens jobbigt att behöva jobba imorgon, kanske för att kvällen förmodligen kommer att bli kanoners.

Hejdå vänner och fiender.


jag finns på match.com
2009-05-15 @ 17:15:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


nöjd

Nu är jag nöjd med mig själv. Kirra mvg i sam A. YES.

Så, slut med skrytandet. Måste säga att jag älskar att ha comviq, nu ringer till och med carro mig ibland det är så underbart. jag och hannisen sitter just nu och funtar på om vi ska dra en stockholm imorgon och kolla in rxfm festival, ja nu kanske någon jävel skrattar och tänker "tönt". Men ja jag är faktiskt en tönt när de gäller kändisar osv..jag är kk, kändiskåt! hehe

Nä nu verkar det som om vi skiter i rixi..jaja dags för mig att återgå till min svenskaredovisning.tjarå.

2009-05-14 @ 18:53:42 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


kul spel




ska föreställa bouncing balls. ett roligt spel.
nu ska jag plugga.igen.
2009-05-13 @ 18:13:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


pallaaaaaaa

r inteeeee. Historian imorgon, snälla skjut mig! Frida firefart kommer säkert inte, så jag får väl stå där och skämmas med moa som såklart har gjort värsta ordentligt, sorry frida men den här gången är du lika sugig som MIG!

men jag ska kämpa, inte ge upp, jag är ingen ge uppare!!!!!!!!!!!!
Längtar till helgen, tror de kommer att bli en bra helg! Johannisen är bruden som fixar asså. Ska fortsätta leka att jag kan något om stillahavskriget, de skulle kunna vara intressant men icke-för jag fattar inget!
poss.

ett litet bildspel..
1. jag är cool, ska inte bryta ihop
2. jag börjar nästan grina, visar upp mina örhängen, sexygirl
3. pallar ej. visar min galet korta tunga..hahaaaaaaaaaaaa ORKAR INTE
2009-05-13 @ 18:11:01 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


över!finito!finir!

eller vad de nu heter..kan bara säga det på svenska.
är i alla fall FETT skönt att de är slut nu. även fast jag kan vara lite busig (hehe) så tycker jag inte att jag hör hemma därborta!
 
anyways så är helgen över och en ny skolvecka har startat, jippi! är ganska taggad på ledigt alltså, malta resan känns inte så jättelångt borta nu..det enda som oroar mig är den förbannade matten och pengar..måste jag verkligen leva snålt under sommaren?....inte kul.


jag föröskte att inte gråta, men nä. de gick bara inte.
2009-05-11 @ 16:00:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


hola

önskar att man kunde ladda upp bilder direkt från mobilen, i så fall skulle ni få se carolines demonstration av hur man hönger sig nu..kul faktiskt!

Måste bara få tacka gud eller vem det nu är som styr vädret, tack för att det inte regnade idag, jag slapp nickis JIPPI! Igår var det fredag, skön skoldag och en ganska skön kväller. träffade sassa, va ett tag sen man såg henne! Hade i alla fall de fint, hannisen saknades bara, men hon har det säkert bra i götet med hennes farmor och farfar hehe..

Just nu har vi en Thai hemma..jag tror att hon snarkade jättehögt inatt, även fast hon hade stängd dörr och jag hade detsamma så hörde jag ändå snarkningar någonstans i huset..mamma eller magnus snarkar inte, så de måste varit hon! hon slår nog fan hanna!

Ikväll hoppas jag på kulikul igen PUSS

2009-05-09 @ 15:43:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


finally

mobbelilen funkar äntligen!!!!!
jag är trött herrå.
2009-05-08 @ 16:42:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


hata

varför funkade simkoretet i typ fem timmar?
blä mitt gamlanr gäller tills imorn DÅ JAG SKA JDSDKFBHSKBH TELE 2S KUNDSERVICE!
2009-05-07 @ 22:44:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


rip

är lite chockad. jag och sunkan var på promenad nyss, sist något sådant hände var för ungefär ett år sedan..hjelp.

Känns skönt att den här dagen börjar gå mot sitt slut. även fast dagen inte var så jättejobbig för mig, i alla fall inte lika hemsk som för några andra så är det ändå fint att den snart är slut och livet kan gå vidare! Hoppas att det här var någonslags start, eller kanske slut och början på något nytt!

Till något helt annat-jag har fått en ny mobil SÅ SKÖNT! jag kommer kunna skriva sms utan att vara nära att bryta tummen, jippi! + jag är en comviqare nu tjoho.

Fredag imorngon å det betyder skolan och jobb för moi, hela helgen betyder faktiskt jobb. blä.
Här kommer bra låtar.
puss puss mes amies!!!!
2009-05-07 @ 20:54:09 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


jag vill sova

nationella på morgonen. sen begravning. sen fredag. sen helg. jippi.

tjarå
2009-05-06 @ 21:33:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


shooooo

Naturkunskap = SUGER.
Så nu var det sagt!
Denna vecka spenderas i storaverta hos far och marre och själklart challe. Fixade skype idag, hur coolt är inte det?! Jag blir seriöst asimpad. Men men jag har inte någon att direkt skypa med..charlies far kanske inte är så taggad på att prata med mig..:(
hahahaa

Inget mega interessant har hänt i mitt liv..är tjock och glad! och kanske lite...*fjärilar i heeela kroppen* ..vad vill jag?
TJARÅ KOMPISAR snart är det helg igen, imorgon är det ju tisdag :D


2009-05-04 @ 21:31:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


flyga drake

Varför måste boken vara så sorglig? Det är jävligt svårt att läsa när man griner hysteriskt..buhu. Förutom att den gör mig emo OCH lite mer tacksam över mitt liv i sveriget så är den mega bra! Inte för att de behöver vara något negativt att den gör mig mer tacksam över fina sverige haha..

Anyways så har hela dagen spenderats med flyga drake, vaknade alldels förent, borde ha gått upp när hanna lämna mig men icke, jag somnade om till typ halv två, REKORD! Måste säga att det är lite jobbigt att klockan redan är halv sex..jag måste ju fan snart gå och lägga mig, har lagt mig waaay to late de andra kvällarna (dock på grund av MYCKET bra anledningar..(L)(L)(L)(L) hehe..) Har haft sällskap av trevliga människor som gör mig GLAD, så ska de va asså!
 
Måste bara få klaga lite på skolan så här i slutet av inlägget..ÅH MIN GUD varför är de så mycket?!

Nä, nu ska jag ladda inför oth hehe..kanske borde göra annat, men jag kan fan inte missa intrigerna i de snygga ungdomarnas liv! pöss pöss


tjarååå
2009-05-03 @ 17:37:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


maj maj måne hehe

galet att jag varit 17 år i fyra månader nu, tider går fort när man har roligt (går i skolan). Kan inte säga att jag uträttat några storverk under mina månader som 17..eller nä'r jag tänker efter så kanske jag har de, dock inte något att skryta om!

Igår var det valleborg mina vänner, hade ni tråkigt? Nä inte jag heller, jag hade FETT KUL. Var bra mycket bättre än ja förra året! Hade kul nästan hela dagen..tack mes amies som var med och kämpade hela dagen!!!!!
Känner inte för att berätta om hela dagen i detalj hehe..här kommer lite bilder från förmiddagen o såååå
pöss pöss


2009-05-01 @ 17:21:42 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


RSS 2.0