Forever Young

BITCH, WHY WOULD I TALK ABOUT YOU WHEN I CAN TALK ABOUT ME?

I'll see you when you get there, if you ever get there

Usch jag gillar inte när folk dör, att tänka på döden gör mig livrädd. jag gillar inte när man inte kan förklara sig,inte få fram det man vill. jag gillar inte att inte gilla usch blä lite negativa små tankar

2007-08-29 @ 20:35:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


för oss snåla

yes bli medlem här så får du skicka två gratis sms om dagen underbart!! haha och då värvar jag kanske lite medlemar o då får jag felra gratis sms huhu! Äh men jag tycker de är skit bra,de blir ju ganska dyrat att skicka massa sms till familjen om är utspridd i världen haha :)

Imorrn är det skola igen,känns väl lite sådäääär men helt okej bajsigt att gå upp 7 bara. Va hos kusinerna i helgen eller i går iafl va kuligt åt som vanligt massa göttigött! I fredags hade ja de mysimys me krull o sandrizzz,va jäkligt kul faktiskt haha. Imorrn blire väl huvudstan efter skolan,jeeeetttee kul..då måste jag ju gå upp ännnu tidigare blä!
Jaja nu får de räcka med allt klagande!

puss o smisk
2007-08-26 @ 18:08:15 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


...

NÄR NOSTALGIN TAR ÖVER OCH MAN KÄNNER SIG FÖRJÄVLIGT SENTIMENTAL


Då är det jobbigt.
2007-08-25 @ 22:45:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


<3

HAHA jag är kär i High School Musical<3! Jag längtar skit mkt till nästa film haha,måste nog ladda ner den. dom är ju så söta också!! Zac Efron är ju med i Hairspray också som ska ha perämir imorgon i sverige enligt wikipedia men det verkar inte stämma men..den måste jag se,den verkar faktiskt bra!;)

Idag i skolan hade vi någonslags tema dag..vi va i grypper o håll på haha skit kul huum,slapp lektioner iafl:D. Vi diskuterade om klasssresan som förmodligen blir till götet o liseberg o så fettigt kul!!!!!
Jag skulle såklart vilja åka med dom andra med båten (hahah) också menmen..blä saknar er jätte mkt,ja jag saknar väldigt många just nu. Alla bästavänner Tanya<3<3 mamma o ja..nej nu ska jag till faster där är de bra
puss o smisk

Were Soaring Flying  ;)
2007-08-23 @ 15:13:15 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


första dan dåråå

Yes nu va första dan avklarad jihoooo,nej men det gick ju ganska bra! Hade förväntat mej att få sitta ensam i ett hörn och äta upp mina rädslor typ haha. Men somsagt det gick fint! Tack för att du visade mej runt och lät mej hänga efter dej!! Orkar faktiskt inte skriva så mycket klassen var brabra, alla var snälla eller så snälla som man kan va första dan typ ;) huhu nu ska jag duscha snart puss o smisk fan va booring inlägg!
2007-08-20 @ 20:52:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I've been feeling sentimental for days gone by

kom inte på något mer så till the bad things!


      

Att Tanya har flyttat

Jaha nu har jag sagt mitt hejdå sommarlov nu börjar ja nian typ kul jag tänker redan på nationella proven haha

puss o smisk...

2007-08-18 @ 00:42:00 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


the perfect word never crossed my minde

Buhu nu har Tanya åk soorgligt! Grät så mycket att jag trodde ögonen skulle torka! Men har hört att det verkar bra där, är ju inte allssss avundsjuk på ett liv i london, jag menar uppsala är ju så jävla bra med alla grymmmmmmma affärer oh.

Igår var jag och linnea i stan och jag visade upp min hårkatastrof, vet inte riktgt hur jag ska leva med det men det är ju insidan som räknas right? HAHA hum Sen så kolla vi på film med sandruz o fanny typ jätte länge. Sandra den sötapussyn blev i princip bombad men kärleksförklaringar från huum..ja. well i love u girls<3<3

Snart är ju sommarlovet slut ju sista dagen imorrn känns ju litesådär med tanke på att jag inte har haft så jätte kul eller asså jag har haft jätte kul och så men den har sommaren har inte varit någonting jämfört med förrasommaren. Vädret har varit SKIT.
Lovet har ggått skit fort iaf, nån dan efter avslutingen åkte jag ju till Bulagien och det var ju skit kul min små kusiners första resa haha så dom var ju exited! Sen var jag barnvakt typ 2 veckor också ganska kul..Sen vare Arvika och det var ju bajsa kul!!!Mycket tackvare SANDRIZ<3 (och the ark <3<3<3<33<3) När jag kom hem vare ju Koratien my god det var härligt!!!!Hoppas vi åker dit snart igen <3 Okej det var kanske ganska bra haha men ah sen vare husbilen och de också kul..men ändå det var lite halvtråkigt..

Snart åker mami till Thailand då blir jag ju nästan ensam nej nu måste jag sluta klaga (jag är BÄST på de!!!!!!!!)

puss o smiks nu ska jag kola på friends!
2007-08-16 @ 16:02:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


tillbaka i uppsalais och smått ÅNGEST

MMMM nu är man hemma i lägenheten som har en dusch, toa och en säng som är lika stor som hela jävla husbilen! Myyssigt att vara ute med den men 3 dar räcker mer än väl you know. Att gå på toa ute kändes lite sådär måste jag säga, visst de fanns en toa men den var lika stor som mina skinkor så det var bara att gå ut i vildmarken och göra sin business! Leksands sommarland var ju kuligt, dock lite minder än skara men det var kul men jag kände att det räcka med vatten och bassänger när jag typ såg spott flyta runt haha fyfan! Känns lite tråkigt att åka från kusinerna har avrit så mycket med dom gullebullar!!!!

Imorrn ska jag till tunaberg och hälsa på, kul att vara typ ensam i skolan talk about lovinn schooolll när man är där medans det är sommarlov lirre! Vet inte varför men jag sak träffa kuratorn, det är tydligen så dom gör där vem min klassförestådare blir är en överassking haha nu har jag verkligen något att längta till visst!

idag var det iafl lite kräftskiva min kväll var förstörd när jag märkte att min nya tröja var ner blåbärad? så där satt jag med salt över hela mej medans dom andra hade så kul me allt var det var, stackars mej!!!!!!
nu ska jag sova ska upp tidigt imorrn puss o smisk och bål i eller av fan det var
2007-08-09 @ 23:06:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


mitt sommarlov är slut!

Inte för att jag ska börja jobba eller så men alla typ lediga dager där inget är bestämt är slut liksom oovvverrrrr!!!!!!!!!!!!
Nästa vecka bli grönan sen ut me husbilen till leksan och de sommar landet..ska bli kul faktiskt gillar hus bilen och alla zzötaaa kusiner! Som jag föressten har spenderat mycket tid med denna summmerrr. Sen måste jag ju träffa Papi också, eftersom jag inte gjort det under lovet..
Nu är jag ännu mer nervös med nya skolan eftersom mamma inte är hemma när jag börjar!!! Vet inte riiktgt va hon skulle kunna gjort men ja bara vara ett hum stöd haha? Jaja thailands calling så jag får vara med Magnus (hrm). Sen ska jag ju ut till Alsike och hälsa på hemma haha,nej men hos Josefin och brööderna! Kul att prova cross eller vad det är dom har, kommer väl ramla av och få ont i svanskotan aj!
Well well sommarlovt är snart slut, måste säga att detta lov har gått 2 fast! Har inte hunnit umgåtts? med mina vänner typ men tar man sig inte tid så..Har inte blivit bra brun även fast jag va i bullen och kroatien!!!! suger pussy! Och har inte vilat ut mig men det har ju varit bra haha..typ.

nu ska jag oroa mej för natten blä att vara ensam fast jag har valt det själv haha!

puss och smisk dricka bål rövhål! fint va!!!!
2007-08-04 @ 21:38:36 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


juni juli augusti vindarna är som varmas då!!!!!!!

Eh det stämmer ju inte. Nu sitter jag hos kunsinera kuligt! Dom senaste dagarna har varit skööna lite varma faktiskt!Häromdan var jag i storstan igen jätte funny att jag inte hitta något typ..Ska väl dit igen snart och häsla på far min.
Igår fick jag någon slags panik attack över att börja skolan. Låg vaken till 3 typ och kände hur blodpumpen slog as fort blä, så nervös vill jag inte vara haha, kul att komma första dagen med påsar under ögonen lika stora som tennsbollar typ.
nej hade inte så mycket att skriva om, vart väldigt glad idag i allafall haha!

puss och smisk! 
2007-08-01 @ 22:31:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0