Forever Young

BITCH, WHY WOULD I TALK ABOUT YOU WHEN I CAN TALK ABOUT ME?

4kantigt huve har jag de är väl coolt eller vad säger du för jag vet inte riktigt asså aaaa nee

Sen jag kom hem har jag hunnit sjunga lite sing star, leka inte nudda golv, göra mat (flingor och mjölk..eh) och suttit här! Shit jag är ju värsta super mum..hehe!
Tittar på lite barnprogram med charlie, en liten gris som jag tror ska föreställa en tjej gav lite modetips nyss. Alla passar inte i rött, om man är rosa t ex..undra hur många människor som är rosa som en gris, hallå? Gris jäveln hjälpte nog ingen med det tipset.

Förresten så hände något alldelses underbart idag, jag klarade av några mattetal själv! Visst är de lite tragiskt att jag känner så..? hahaha

Nu har halva veckan gott i alla fall, känner att livet och allt som hör till rullar på fint. Jag mår bra, tror jag? Och det känns asbra. Tänker kanske lite för ofta på att jag snart är 18 och på höstlovet men whataheck(?)haha, de är fint!
puss på ER


varför ser jag inte ut som foki, jag är ju också thaia!!??!?!!??!
jag ser ut som en rishjärna..enligt moa :(, varför gjorde jag en ledsen gubbe? de kanske är något fint ju :D :D :D hejdå
2009-09-30 @ 18:16:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


inte igeeeen

Mobilen jag låna har också slutat funka, ÅH NEJ!
Så jag kan inte svara på sms oke? Så ja..de är därför ni inte fått något svar eller kommer att få det på någon dag.
hejpa
2009-09-30 @ 12:51:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


heheheheh vi är så roliga

2009-09-29 @ 12:00:11 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


bäst på svenskan

2009-09-29 @ 11:52:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


2009

man ringer inte varandra längre, man träffas och pratar på msn. Oj hur gammal är jag egentligen, 100 år?
coolness.
imorgon ska ni få se trippelEs supercoola herkules filmer. de tråkiga nurå är ju att ingen kommer att tycka de är roliga..men va fan, vi skratta ju?
bye

2009-09-28 @ 20:50:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


ääänglissshhh

TACK GUN, MAJ-LIS, eva eller vad du nu heter som har gjort engenskan så jävla rolig!!!!!!! mitt favorit ämne har nu blivit mitt piss ämne, jag hatar engelska lektionerna :( buhu



men bra nunly, bra att du fick hjälp av en svart å en vit man, riktiga hjältar!

PUSS
2009-09-28 @ 09:31:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


grattis kusinisen

Nu bli det landet! Eller dalby hässle i alla fall..
Ska fira stor kusinen som blir 12 barre idag, GRATTIS!
puss puss påre

2009-09-27 @ 12:48:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


fredag i dag

HEJ!
JAG ÄR SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄR TRÖTT. Även fast dagen inte varit de minsta ansträngande (kollat oth, färgat cajos hår, ätit maaaaaassa kina mat och glass) så är jag så sjukt jäkla trött! Hanna lämna mig just om någon vill veta, har spenderat de senaste 24 timmarna med henne hihi. Såg flickan som lekte med elden, mums på den, nästan i klass med första filmen!

Så för att vara pigg imorgon på la nickis ska jag hoppa i sängen nu, alltså inte hoppa i sägen, utan ja lägga mig i den. Hejsvejs, helgen är kommen och jag ska ta de chill, nya livet kanske? heeeheee heeeejdååååååå


kanske ska skaffa löshår.............

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

för att du är en bra människa oke?
2009-09-25 @ 22:02:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


man kan inte bli annat än glaaaaaad?!


Teenage dreams in a teenage circus
Running around like a clown on purpose
Who gives a damn about the family you come from
No giving up when you're young and you want some

2009-09-24 @ 10:47:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


idol jon

SNÄLLA skicka inte hem Jon. Han är så fin.
Jag har träningsvärk i skinkorna, hur länge kan värken sitta egentligen???!!!
2009-09-22 @ 21:00:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


matbloggen .. del 2

Ja, idag var det potatis, prinskorv, ris och fiskpanetter. ja.. där fick ni en inblick i fyrisskolans finfina lunch! Går man på den här skolan är det svårt att driva en MATBLOGG. Jag spenderar typ 5 måltider i veckan här och maten är oftast i den här klassen, hallååååå fiskpanatter går de inte att skriva så mycket om..:(. matblogg kanske inte är min grej..

så kanske att foodbloggish får vila till vi får någon riktigt god mat! Sitter och farmar lite just nu..sista lektionen börjar om ca 20 min. de är ju rena tortyren att behöva slita såhär länge! FYFAN

hehe hejdrååå

2009-09-22 @ 15:07:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


hola hola?!

hejs. sitter och väntar på sista lektionen, är galet trött idag!!!!!! Helgen var väl ehm ja kul eller nåt sånt. Söndagskvällen och eftermiddagen var i alla fall fin, MASSA god mat och mysssssssiga kussar de gillar jag. farmor slog på stor (65 år grattis!) och hade både efterrätt och sen kaffe och fika, detta inom loppet av en halvtimme hahahaaaaaa. tack vare min fina familj så har jag blivit sjukt bra på mat..alltså på att äta den så nu funytar jag på att starta en wait for it...matblogg! vet ite vad jag ska skriva om, kan ju liksom inga repect elller så men 'r jag juvligt bra på..ja att äta.

hejdå!

 förrsten så stod det i min fortune cookie att "your love is closar than u think" jag ser endast robin framför mig..kan inte vara han va..ELLER?

2009-09-21 @ 12:55:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


fan

Jobbigt att jag faktiskt är för gammal. jävligt jobbigt.
2009-09-18 @ 17:30:19 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


why whyyyyyyyyyy?

vad har jag gjort? vad kan jag seriöst ha gjort för att förtjäna sån här olycka????????? Man ska inte behöva ha träningsvärk i tummen efter ett sms! DET SKULLE JU VARA FÖRFALLTID t700, lovade vi inte varandra det?

Blir serri jätte irri på att min mobil alltid dör och det blir inte bättre av att mobilen jag har nu sakta men säkert går mot sitt slut, knapp efter knapp..Just nu är det här mitt störta problem, snälla gud hjälp mig!

så, nu känns det lite bättre. Imorgon har flickan som lekte med elden premiär, woho!
pussi
2009-09-17 @ 09:21:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


16/9 tjabba

ligger och tjillar hemma hos papi just nu. sista lektionen utgick, undrar vad som hänt våra lärare..ena var (är) i och för sig gammal och andra halvt blind, men har båda gått och dött eller..? huuum säger jag bara!

Skööön dag idag! Satt i två timmar på elevrådsmöte fika och snygga män att kolla på, jag gillar't! Är numera med i matrådet också, jag och moa ska se till att maten på fyris blir GOD! sunken gick med i ja, va tusan hette de nu då..kommer inte på men något coolt i alla fall! Hon kommer få vara med och bestämma mycket nu hehe.

Så klocka är två och jag har inget speciellt att göra..ska hämta charlie senare, så livet leker och jag mår fint!


schöön va? (både jag och tröjan)

2009-09-16 @ 14:12:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


we are gooolden

räknade matte i en timme när jag kom hem, hann alltså med 4 tal var av ett blev halvrätt JAG FÅR DAMP SNART ASHJlsio01313pnp. Vad är det för fel? Hur kan det vara så svårt? Ville skylla på att det var fel på miniräknaren eller på att jag är trött, men miniräknaren funka och jag är inte ens trött så, kiss på matte. Provet på torsdag lämnar jag åt ödet, tycker gud att jag varit snäll kommer det gå bra, de är jag säker på!

Pratade med min fari om livet efter gymnasiet för någon dag sen, han tycker att jag ska vara med i lumpen. hahahahahahahahaha, jag är rädd för myror och spindlar, blir sur, grinig och kan inte prata normalt om jag inte får sova när jag vill och hatar typ vildmarken. MEN man får 40 papp..är de värt det? Jag funderar, skulle vara ganska hippt jö. Well well har ju ett tag på mig att tänka, vill ju inte ångra ett sånt beslut liksom (vra fast i vildmarken med hugriga män hjäääälp. hahahah)

dags att gå och ladda mentalt för lite mer matte plugg. puss



bra kille
2009-09-14 @ 17:19:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


13 september

Undra om dagen har gått så sakta för att jag inte jobbat..är så van att minst en av dagarna under helgen går till att svettas på nickis, men icke idag! Dagens stora beslut stod mellan heroes och OC, idag vann superhjältarna-SJUKT BRA ASSÅ!
Känns helt okej att helgen är slut, längtar redan till nästa men har fan bestämt mig för att börja kämpa nu. Ska inte känna att allt är jobbigt och ovärt, har inte tid för det och kan absolut inte lägga mer av min dyrbara tid på att känna så, nu får de vara NOG! Klart att man måste få känna att livet inte en dans på rosor, att allt går exakt som de ska, bara asbra liksom men nu pallar jag inte negativa mig längre, bara att bestämma sig. Kan komma på så många bra saker att lägga energi på, sånt som får en att må bra och känna livet, de är allt sånt jag ska tänka på framöver och sluta lägga energi på annat trams.

T EX SÅ BÖRJAR JU TOP MODEL SNART, verkligen något som får mig att må bra (hahahahah) oj borde sluta tycka jag är så jävla rolig. Ha de fint puss och kram tavelram hhhhhahahahahah


en fin vän jag borde träffa oftare. visst är vi FINA?
2009-09-13 @ 18:42:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


12 september

Jag sitter och försöker få min redovisning klar. Vet inte varför det känns så tungt, samhällskunsakp var ju mitt favoritämne, något jag var bra på, hallå?! Men icke då, nu går de trögt och det blir inte alls bra. blä.

Ikväll är de kulturnatten eller ja i natt, för mig är de helg och det känns UNDERBART! Vila vila och lite plugg. ha de fint. dags att vara duktig flicka igen.
puss


schööön låt (ingen bra plugg låt dock....)
2009-09-12 @ 13:24:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


10/9

jag har träningsverk efter städmötet igår. hjälp dags att börja träna..

Vill bara berätta att jag tycker spanska är ASKUL, varför börja jag inte med det direkt? varför slösa jag bort typ fyra år av mitt liv på franska???????+ ååååh well well. dags att skörda lite på farmville igen. skolan rockar fett. puss

2009-09-10 @ 12:54:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


tisdag

jag överlevde veckans värsta dag. puh. Vet inte hur de kommer sig men skolan går fan inte så bra, känns det som i alla fall. Men jag kämpar på, de ordnar nog sig!

Varannan vecka livet fortsätter nu är jag hos papi i storvreta, niceigt äre! Ska hämta charile snart sen borde jag väl räkna lite matte..eller mycket enligt maj-lis.

Annars rullar livet på. Ser som vanligt framemot helgen, dock på ett mer posetivt sätt denna vecka, ska bli mys att vara med vännerna faktiskt och myyysha lite kanske (manodepressiv?). Idol börjar idag HUR UNDERBART ÄR INTE DE????????

hare fint mina vänner, i morgon ska jag prova på lite spanish hehe hola!


tjarå
2009-09-08 @ 17:12:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


all the lost souls

I am here for you if you'd only care.
You touched my heart you touched my soul.
You changed my life and all my goals.
And love is blind and that I knew when,
My heart was blinded by you.


Fin, bra, sorglig och vacker låt asså
man brukar säga Trevlig helg precis innan helgen drar igång. men jag säger de nu i stället. tjarå
2009-09-06 @ 17:44:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


whats up up

I morgon kommer min syster hem från spanien. är glad över det, fan ta henne som ligger å steker i sloen medan jag gömmer mig för inga-lill. Nej förlåt, hoppas du haft det kul (va inte brun, snälla va inte brun).

Förresten måste jag börja köra farmville, är ju helt mobbad på rasterna nu när crazy taxi är ute.

Fredag snart. peace.
och btw jag mår bra men är GALET trött, vet inte vad som hänt.
puss


vad är problemet linda?

2009-09-03 @ 21:42:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Picking up the pieces Of the wreck you went and left

Snart är veckan sluttt, eller två dagar kvar då men, ganska snart! Måste säga att den varit vldigt tröttsam men helt ok, har ju inte haft några hemska prov elle så..så. Att vara ute båda dagarna på helgen funkar ej, jag är för gammal för det, måste ha en vilodag haha. Så det är väl förklaringen på varför veckan varit aningens hård.

Längtar i alla fall till helgen, hoppas på massa vila och massa kul. Vill hur som helst ha helg. Borde egentligen bara ligga hemma i mitt rum ensam, ta avstånd från andra och längta lite, allt blir mycket roligare då, när man liksom får längta. Men borde och vill, vad väljer man?
Kanske är bra att vila från allt ett litet tag, nu när det känns så problematiskt och jobbigt är den bästa idèen nog bara att hålla sig undan ett tag. Är dock inget jag är bra på men ska försöka, jag blir nog lite snällare då också hihi.

Sitter för övrigt och lyssnar på nutini och mår ganska bra. och ps min pappa är bäst.
tjarå!



äkta kärlek mina vänner
2009-09-02 @ 20:37:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0