Forever Young

BITCH, WHY WOULD I TALK ABOUT YOU WHEN I CAN TALK ABOUT ME?

tre

Oasis var galet bra! Om det inte varit för de halvkassa platserna så var hela konsterten nästan i klass med min andliga coldplay upplevelse haha. Men som sagt, det var BRA, de är gudar och verkar ha fattat det också! LOVE YOU

Ibland blir man lite besviken. Besviken på saker som jag inte borde behöva bry mig om, blä.

Snart kommer den bästa ryssamrikanen i hela uppis. Jag har längtat efter dig kisse!!!


HEJDÅ.
2009-01-31 @ 20:40:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


20/11

Ehh, det är ju inte så jättelångt dit? Innan dess kommer ju harry P!
Blä jag vill inte vänta tills november efter min älskade vampyr..

2009-01-27 @ 13:38:34 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


kiss, bajs och spya

Det är äckligt att spy. Om jag inte har slutat med det imorgon , finns det inget att göra åt saken.. menjag måste gör det! På onsdag är det ju globen som gäller och då tänker jag inte lägga pizzor hit o dit.

hejdå! 
2009-01-26 @ 17:39:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


grattis

Grattis linda! Imorgon har du bad på idrotten vilket betyder att du slipper göra dig iordning på morgen JAG HÖR ÄNGLA SÅNG!! MEN du måste hinna göra dig jättefin på en kvart i stället, torka håret som tar en timme på fem minuter, platta lite i två minuter, sminka rödafejjan på trettion sekunder och klä på dig på typ en minut, eller på så mycket tid som det finns över för kläder. Nej detta är inget i-landsproblem, jag är ju förtusan thaia (inget i-land eller.....?) så detta är ett jättestort problem. I natt kommer jag ligga och tjura över detta.

hejdå hihi
btw jag mår fett illa 20 sushi är inte okej.
2009-01-25 @ 21:02:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


jag skämtar inte


jag dör av längtan................................................................................................................................
2009-01-23 @ 16:57:24 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


firebank och moisen

Jag suger men ni får mig att tro att jag är någonting bra (nej jag är inte självmordsbenägen eller nåt sådant hemskt, det matte vi pratar om här!), tack så mycket mina vänner ni gör skolan megaasvärd!!!!!!! <3

Även fast jag är en riktigt nolla i alla fall när det gäller matte så är jag inte speciellt depp asså. Snart är det ju sportlov, då drar jag och min fina vän hannisen till Norge för lite skiiiidor, HUR NICE ÄR INTE DET? Jag längtar i alla fall..
Just nu sitter jag med Charlie och kollar på barnkanalen, idag hämtade jag honom för första gången i Storverta det var verkligen en upplevelse. De andra barnen glodde på mig som om jag vore täckt av bajs eller något, vet faktiskt inte om det var för att de aldrig sett en asiat i storvreta eller om dom bara var fascinerade av min snygga jacka.. :s haha.

well well dags att börja plugga lite geografi! tjohej.


 

2009-01-22 @ 16:39:24 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


i cant be no one else SUPERSONIC

OoOOoh 28 januari närmar sig mina vänner, men det är inte lika nära som franskaprovet jag ska göra imorgon! Efter mitt grymma betyg på historieuppsattsen har jag fått för mig att jag inte behöver plugga mer, jag kan liksom nöja mig med det hela livet. MEN MEN jag ska väl ta tag i mitt feta skinn och slå in de 546393836 franska orden i skallen snart..snart..

Om någon vill skicka ett brev till mig eller så, är min nya adress hasselvägen (tror jag). Coolt va? Tänkte att någon kanske ville veta det, har nämligen inte fått så mycket post på senaste tiden, men nu kan ni börja skicka igen!

nu ska jag gå tillbaka till det jag gjorde innan, ingenting HEJDÅ.


2009-01-20 @ 18:49:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


hjälp


fina va
ni ser lite av köket fint va?
2009-01-17 @ 17:25:57 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


She's got dirty dishes on the brain

Storverta, mitt nya häng! Huset är mycket större än vad jag trott. Jag fick lite av en chock när vi körde upp framför garaget, huset var ju megastort!! Cajo fick se huset samtidigt som moi och jag tror att hon blev ganska impad hon med. Måste säga att jag är asnöjd med huset, bra köp där 08or. Hoppas jag får ett fint busskort så jag kan hänga där varannan vecka snarrrrt.

Eftersom syrran är i cambridge har jag fått äran att vakta hennes finfina dator så jag kan nu och några dagar framöver ligga med datorn i knät och samtidigt kolla på tv HUR COOLT ÄRINTE DET?! Oj, jag har verkligen inget liv. När jag ändå har erkännt det så kan jag ju också berätta att jag ligger och längtar som en galning redan nu tills 22 augustiiii, då blir det coldis igen!

Nä nu ska jag nog kolla lite mer på the hills..tja

2009-01-12 @ 17:31:42 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


mitt hår lukar s k i t


och därför lägger jag in en bild på en man som aldrig kommer behöva eller få luka på mitt hår. Jag älskar, ja jag är seriös jag älskar dig Chuck!

På torsdag är jag tillbaka på fyrisschool, det är helt galet vad jag längtar har ju till och med ändrat hårfärg bara för DIG hihihihiihihi. Hej då mina vänner äntligen är lovet snart slut.
2009-01-06 @ 22:17:49 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


say what

varför längtar jag till skolan?
varför jobbar jag på nickis?
varför höll jag på att skita på mig när jag såg dig idag?
god natt?
2009-01-03 @ 22:31:53 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


happy new year

you won't be seventeen forever lalala..
17 år, inte längre ett barn inte vuxen ännu. Eller? Jag känner mig inte speciellt gammal, eller ja, äldre? Hursom förra året fick jag börja övingsköra i år, i år händer inte så mycket. Kanske ska jag försöka att växa upp, sluta skratta åt bajsskämt? NEJ VA (tänkste skriva ett fult ord men har lovat att försöka vårda mitt språk ha ha ha) SJUTTON SÄGER JAG, sjutton kul va? Vet inte vad som väntas av en 17åring, inte för att jag tror jag visste vad jag skulle visa som 16åring. Men vafan hej 2009 i år ska jag städa mer.

Tänkte försöka summera 2008 lite kort. Med ett ord (kort va?) skulle jag vilja säga att 2008 gick-fort. Hela året bara rann ur mina händer, vet inte om det beror på att jag inte brydde mig särkilt mycket om vad som hände eller uppmärksammade vissa saker tillräckligt. Jag bara gled,typ. Nian borde jag ha satsat mer på skolan, sommarlovet borde jag ha njutigt mer av, tänkt mer på andra istället bara för att tänka på mig själv.

Att jag var 16 kanske var den stora orsaken till att jag hade korta men många perioder då jag tyckte väldigt synd om mig själv. Jag menar vilken 16åring tycker inte synd om sig själv hehe? Jag önskar i alla fall att jag följt mitt egna råd som jag gav till alla andra, du bestämmer hur du ska må-fake it til u make it haha.

Menmen låter ganska mycket som ett sorgligt år, men icke då. Även fast nian inte var det mest lyckade skolåret fick jag ju en massa nya (BRA) vänner. förra året var nog då vi verkligen lärde känna varandra, och det är jag väldigtväldigt glad över. Gymnasiet var också en av höjdpunkterna 08. Fyrisskolan in my heart asso. I början var jag ärligt talat missnöjd med både klassen och skolan, kände inte att jag passade in (första gången jag inte tror att jag ska passa in?!?!??! haha). Men den känslan gick över snabbt! Sp1b är en finfin klass och fyriskolan får mig att inte längre vilja använda uttrycket 2 cool 4 school hahahahahaha.nörd-ig.

Även fast jag fick nya vänner tappade jag inte mina fina knivsta älsklingar hihi. Skulle nog vilja säga att jag kom närmare en viss liten vän medan jag tappade en annan ett tag. Kanske att jag betedde mig som en sådan vän som jag aldrig vill bli eller ville vara. Svartsjuk, avundsjuk? Jag vet inte, men vad som än hände så är det över med tjafset nu och du är min bästa vän, kompis. Måste också tillägga att 2008 nog var det första och förhoppningsvis sista året då våran vänskap verkligen sattes på prov. Inte bara mellan två av oss, utan kanske alla? Nu är allt frid och fröjd, ni är bäst och de vet ni!

hjälp vad jag skriver! 2008 var bra. Precis som alla andra år har det varit upp och ner, lite glad över att det är över, kanske, vi närmar ju oss 40år jordensundergång mm woho.



Hej 2009, vi kommer ha askul!
Kolla bara mina nyårslöften:

-

Sluta vara så självkritisk hehe
- Lyckas få till den där resan med mina kissar som vi försökt planera så länge
- jag ska ha kul!

Puss mina vänner
2009-01-02 @ 15:26:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0