Forever Young

BITCH, WHY WOULD I TALK ABOUT YOU WHEN I CAN TALK ABOUT ME?

mm fiska

Najs va jag ska upp och fiska i typ Järvsö! haha en ledig dag och den ska jag spendera med alla härliga syskon vid en sjö!

Hela skol dagarna sitter vi typ mest, finns inget att göra och det är fett skönt! Betygen är förmoderligen satta nu så då är det bara att slappa haha, men jag är fett missnöjd med franskan..

Jaja på fredag tar syster min studenten, jävligt avundsjuk jag har typ 4 fittiga år kvar av skolan bläää. Men jag ska väl vara glad fö hennes skull att hon slipper. (HAHA NOT) Jag har planerat att ge henne ett presentkort på darkwell,skit kul men jag vettefan vad jag ska ge henne..? Just nu (för att byta änme) sitter jag och lyssnar på miss fatty vilket helt klart är jag, inget som borde sägas så här innan sommare men men det ordnar väl sig? : D

I alla fall är det här sista gången jag ska tjata om att jag är så JÄVLA GLAD ATT JAG SKA BYTA SKOLA för jag är så jävla glad! Det förjävliga är ju att jag kommer ifrån mina helt jävla bästa kompisar!!!!! men jag vet att vi håller kontakten, men jag kommer sakna dom så jävla mycket!!! :( Men dt finns en del posetiva sakner med att jag flyttar, det känns jävligt pissigt att folk förmodligen har fått en skit uppfattning om mig,sånna som inte känner mig alltså, bara fått en uppfattning om mig ja via typ internet? Så nu slipper jag gå där iaf och ha massa folk som tror massa saker om mig,typ att jag är en fittig bitch! : D Och jag vet att "fly" inte lösa några problem men so what....nu ska jag packa klart!
2007-06-05 @ 15:13:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


'try to understand'

Kanske är det typ såhär att vara männsika..

- Man får en kropp, och vare sig man gillar den eller inte så är den din under hela denna period.

- Man kommer ständigt att få läxor, hela denna period är en skola på heltid. den kallas Livet.

-Man växer med hjälp av försök och misstag. varje misstag ger nya kunskaper.

- man får samma läxa tills man lärt sig. den kan komma i olika former tills du lärt dig.

- Där är inte bättre än Här. Så fort du kommer Dit kommer du hitta ett nytt Där som verkar bättre än Här.

- Andra männiksor är dina speglar. Det du gillar/ogillar hos någon annan återspeglar bara vad du gillar/ogillar hos dig själv.

-Livet är vad du gör det till. Du har alla medel och sätt, det är bara upp till dig hur du anväder dom. Valet är hela tiden ditt.

- Det är bara du som har svaren till livets alla gåtor, du behöver bara lyssna se och ha tillit.

- Förmoderligen kommer man glömma att det är såhär det rä att vara människa :).




tänk om jag kommit på något såhär bra.


Jag vill bara få en sak sagt. Försök att förstå, om du verkligen försöker och vill så vet att du kommer förstå. peace

2007-06-02 @ 12:15:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0