Forever Young

BITCH, WHY WOULD I TALK ABOUT YOU WHEN I CAN TALK ABOUT ME?

sommar va?

2009-06-30 @ 01:34:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


boom boom pow

borde jag straffas lite för att jag njuter av att ligga framför tvn med rullgardinerna nerdragna och bara titta på tv timme eftre timme? vädret förbjuder egentligen mig att göra de man fan..jag gillar't!

så nu har jag i alla fall fått skriva att jag skäms lite över mitt beteende, så-hur hänger livet så här i slutet av juni? Ja för min del är de BARA fint. har på några få fååå dagar lyckats skaffa mig en hyffsat (?) svart bränna och bara tjillat med mitt meningsfulla liv. Har fan inte gjort någonting, jobbat på jävla nickis lite men annars..åh herre vad har jag gjort? Nejnejnej jag ska inte börja tänka på allt jag inte gjort, sommarlov linda du hinneeeeer. De värsta är att de finns så mycket jag vill göra, men plånboken skriker nej och vem fan orkar planera? så jag fortsätter väl med tjillet och laddar inför malta, lär tjilla med chillet där asså.

jag vill skriva upp allt jag vill göra och ha i sommar. men de känns fett ocoolt ochjag har alltid strävat efter att vara cool så jag skippar listan. tills nästa gång vi ses, ha en fin o svettig sommar!
 här kommer fina bilder puss mina kärlekar







ja vad ska jag säga? fina bilder, vissa bilder på mig vet jag inte vad jag ska säga om, men vem bryr sig egentligen? tjarå
2009-06-30 @ 01:29:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


king of

vad har hänt, varför denna bloggtorka?
vad vet jag, nu ska jag tjata lite på carolinen, måste få se mer av prison break!!

puss hej. btw så kanske en liten dröm snart går i uppfyllelse..kanske kanske mina vänner
2009-06-28 @ 14:46:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


...enjoy

2009-06-23 @ 14:06:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


hej

2009-06-23 @ 14:05:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


hello sunshine

jag badade nyss, jag är helt galen! okej de va 22 grader..jag kanske inte är så crazy som jag tror att jag är.

att jobba gick FINT idag. som vanligt när jag är barnvakt åt mina bedårande kusiliner äter jag för mycket och har de bara myyyyysi. jag skulle nog kalla mig för en stadsmänniska, men fan va jag trivs här ute! på landet kan man gå och slappna av, spänna ut magen bäst jag vill och de tighta brallorna åker av..mmmm jag gillart.

kanske var det bara två dagar jag behövde, dags att släppa det och gå vidare mot soliga fina varma svettiga sommardagar! nu mår jag bra,

puss

2009-06-22 @ 21:51:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


uppsala svartbäcken arbetsrummet på en stol

vet inte om det var de bruna vattnet eller bara mina vänner som fick mig att hålla mig vaken alldelse för länge på gräsö..hur de än var så har detta resulterat i att jag håller på att dö av sömnbrist, eller jagvet inte om jag håller på att dö men trött är jag i alla fall! ska nog gå och lägga mig typ nu.

glad midsommar (igår) jag hade kul, hur kul jag haft kanske ni får veta i morgon..eller inte i morgon kanske dagen efter det eller dagen efter den dagen. kul har jag i alla fall haft. tjarå

puss mina vänner
2009-06-20 @ 20:49:57 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


fan va gräsligt

Idag drar jag och ett gäng sköna kissar till gräsö, blir dock inte borta så länge, är tillbaka the day after tomorrow! Ska för första gången fira midsommar i öregrund, eller förresten nu ljög jag..jag har firat jävligt många midsommrar i öregrund! Menmen blir i alla fall min första med fire family och ja..Är astaggad ska ni veta, tror de kommer bli kanooonkuuuuul!

Igår var jag och moert hemma hos julia, wow vilken nice lägenhet! Är inte längre så impad av pappa o marres hus (förlåt de är jättefint också), fick lite gossip girl känsla när hissen åkte hela vägen in i lägenheten!! Sååå coolt. Så där blev de gubbar å glass och mucho prat..vad som än händer är vi alltid där för dig kompis, ba såru vet. Well well nu ska ´dra ner mot stani, träffa pappsen för första gången på läänge!

puss o kiss

BTW IDAG SLÄPPS BILJETTERNA TILL HARRY P AAAAAH! <3 i'm safe with you, Harry....aaaah jag dööööör

2009-06-18 @ 11:19:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


time to pretend



omagad jag är en indian..
2009-06-16 @ 17:07:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


världens bästa C

GRATTIS GRATTIS  GRATTIS TILL CAROLINE CARRO CS CAJO KC SUNDAKVISTA SUNKEN SUNDQVIST! (oj nu skäms jag lite över mig själv, var tvugen att kolla facean för att vara säker på att jag stavat hennes efternamn rätt..omagad.)

Nu är du OCKSÅ 17 årisar..åh vad kul du kommer ha som 17 åring, kolla bara hur kul jag haft i år..

Inte för att 17 år sådär jättespeciellt, men jag tänker ändå uppmärksamma just den här födelsedagen med att göra någonting utöver de vanliga-ge dig en present i tid! Det känns skumt när jag tänker på att du är yngr än mig, jag menar, du är smartare än mig (ah de där va jättejobbigt för mig att erkänna), har lyckats göra mycket mer än mig..jag tänker på övningsköra, skaffat bf, besökt massa coola städer ochh suttit i, nä vi går inte in på det! Nej men du är cool och om du inte fattat det så gillar jag dig fett mycket. Äh klart du fattar det, jag berätta ju för dig inför två klasser att jag var förälskad i dig, måste erkänna att de dock sved lite i hjärtat när du inte sa ett skit tillbaka. Men som sagt garttis min älskade vän, vi har haft de ganska så kul tillsamans i ett par år och jag hoppas som fan att de blir bra många fler!
PUSS

2009-06-16 @ 17:03:23 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


hemma hos en kär vän

hannas rum luktar inte som en sommaräng..men de gör inget, ingen av oss märker egentligen av det..vi är bara så vana, det luktar sällan mums mums när vi sovit!

usch va äckligt de där lät..haha. nej men jag hamnade i alla fall här i går kväll, pallade serri inte trycket, tre dagar är fan två dagar för mycket!!!!! OC och jordgubbstårta känns mycket mer passande. Vi fick också ett fint samtal sådär runt tre, hannisen som annars är en riktig nattuggla höll ut i cirkus 45 min men sedan var de fan nog "OKEJ OKEJ PUSS PUSS-KLICK".

Norris berätta just att hon ska lyxa till med en dusch idag..shit hanna! Nej jag skoja, hon duschar faktiskt arje dag, jag lovar!

Imorgon börjar en ny vecka, den vanliga söndagsångesten lever kvar..MEN sommarlovet är här och vi ska ej vara ledsna, snar kommer vi inte veta vilken dag det är..de är sommarlov!

FÖRRESTEN, simon hassan du är BÄST! tack för att du rädda mitt liv (lät mig slippa jobba en dag).

PUSSSSS


visst är huset fiiiii t?
2009-06-14 @ 12:12:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


måste försöka hålla ögonen öppna..bara ett litet tag till

finns det ett coolare ord för maskerad? det låter inte sådär jättehäftigt, jag ska på maskerad, jag ska klä ut mig till robin hood..om någon någonsin sett mig som lite cool måste jag verkligen sjunka i dess ögon nu. men på lördag är de en sån där maskerad och jag tror jag ska satsa på att vara robin hood..känns inte helt rätt att vara en sexig katt, något jag inte sulle banga på, ja förra året!

Oj jag höll på att glömma, idag fick vi sommarlov-nu kan livet näntligen börjaaaaaaaaaaaaaaa!!

MALTA NÄRMAR SIG-VÄDRET SVIKER-JAG ÄR RÅTRÖTT-äntligen sommalov!
2009-06-12 @ 16:05:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


i storvreta händer det grejer


visst blir man lite rädd..?
nu ska jag vila tjarå
2009-06-11 @ 16:04:57 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


shooo

JAG är fett nöjd med mig själv just nu, jag är ingen stjärna i skolan men fan va bra jag känner mig nu! Så nu har jag fått skriva det.

Snart börjar sista lektionen i ettan, eller naturkunskapen är väl sista, men vem går på den liksom? Helt sjukt hur fort det gått..men äh vi sparar den skiten tills imorn, vill ju inte bringa olycka över mig nu såhär i slutet, kanske att något mega hemskt händer ikväll eller imorn!!

THARÅÅÅÅ
2009-06-11 @ 13:10:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


fyra små liv på vift

kolla in den här heta videon..är jag lite sjuk som blir extra taggad på malta och hotel alexadraaa av att kolla på videon..? Aa jag är nog fan de.

(tjejen i bikini-vilken liten babe!)

Förresten Kc, varför så vild i morse? jag började nästan sakna carro den samlade lugna bruden..
2009-06-09 @ 21:07:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


sista tisdagen innan ........

Humör: Sur, jag är fan nästan aldrig sjuk men nu när sommalovet väntar då jävlar..
Gjort: inget, kollat på tv jätteKUL
Planer: sova lite för att vakna om nån timme å kolla desperateeee
Ser på: eh

Lyssnar på: när jag nyser
Läser: inte ett skit

Dricker: vatten

Äter: stöldgods (godis från nickis)

Bästa: godiset
Sämsta: huvudvärk + dvd som INTE FUNKAR
Väder: ´jag ser lite sol

jag är inte bitter :) :) :) :)

2009-06-09 @ 18:53:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


gissa bajset

Varför luktar jag som ett popcorn som blivit nerspydd av en varmkorv? Fråga inte varför jag vet hur det luktar, men jag lovar yao-jag luktar inte gott! Tio i tio tvingade jag upp hannisen och mig själv, för den delen, för att cykla till nickis, måste säga att cykelturen var riktigt uppfriskande och mjölksyre givande..är jag verkligen så ovältränad? Efter min megaasskitbraiga prestation på 5km så trodde jag att jag hade lite mer muukler i alla fall..huum. Anyways så var jobbet jobbigt och jag känner verkligen livet i hela kroppen nu när jag är hemma, ska nog sova snart.

Kompisar, har ni förstått att det är sommarlov om 4 dagar? SOMMARLOV DET VI VÄNTAT PÅ HELA JÄVLA ÅRET. Fattar ni? 
Nä inte jag heller. men det kommer säkert snart, jag ska bara ha KUL, inge depp eller sånt kiss -bara kul.
 

fina tjejer, finaaaaaa
2009-06-07 @ 17:15:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


suck

enligt smhi ska det vara sol nu..

2009-06-06 @ 18:20:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


you got a new friend well i got homies but in the end it's still so lonely

#0 jävla spänn på den smästa filmen i världen, får man ens gära en så dålig film?! Tur att hannisen och ja dela annars hade jag gått tillbaka och krävt att få mina pengar tillbaka. Typ "jag är inte nöjd" pengar.

Okej nu har jag fått klaga lite, så till något mycket trevligare-Grattis alla studenter!!!!!!! Jag är inte avis, inte alls :). Medan jag och hannisen satt och gjorde hennes mega super as svåra företagsekonomi uppgift kunde vi inte hjälpa att vi började drömma om det härliga livet efter skolan..Menmen två år till sen är de vår tur yao!
Lillkusinen kom till storstan idag för att shoppa lite, eftersom jag är en erfaren stadsbo så hjälpte jag henne att hitta uppsalas ALLA butiker, kul! Har inte träffat henne på läänge så det var faktiskt nice. Lämnade också in min mobil, det kändes lite i hjärtat faktiskt, men snart är han tillbaka-min älskade t700.

Hoppas att något kul händer ikväll..och hanna-kämpa på! herrråååå

ps. halebops reklam på spoti är det ett skämt eller?!
2009-06-05 @ 19:35:49 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


hallå hej tjena hejsan

På jobbet idag hade jag två jakobar och en rio, kan inte vara så kul att heta rio just idag..eller? Jakob nr 2 va i alla fall den sötaste nioåringen jag träffat, var seriöst nära att fälla en tår han var så söt! Ja som ni förstår så har de inte hänt sådär jättemycket kul idag, jag menar börjar nickisbarn bli dagens ämne är de illaaa.
Anyways, fyris bjöd idag på: un lektion, var nära att slå ner kärring****** som inte kunde berätta IGÅR att första lektion var inställd, suck. På vår endå lektion geografi lyckades jag få 8000 km till att vara "en kort sträcka", ehm ja de oförberedde provet eller vad fan de nu var gick sådär.
Längtar faktiskt lite tills imorgon eftermidda, ska få berättat för mig hur jag kan förbättra min feta oniciga hy, nice!

va händer i helgen? en fråga som dök upp i skallen ba sådär.

om jag fick skulle jag krama dig tills du var på väg att kvävas. men jag får ej.
2009-06-02 @ 22:33:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


1 juni för för för tusan!

Nu är det sommar på riktigt, så jäkla fiiiiiint! Solen bränner min gråa hy och jag är gladis. Carolini hälsa på i storvreta idag, så jag baka en tårta som tack! blev faktiskt god, vi blev förvånade!
 Skolan är så chillig, gör ingenting undrar varför vi måste gå dit men ska kämpa in i de sista! Ja..längtar till sommarlovet, fick schema hur jag ska jobba på nickis å måste erkänna att de såg ut att vara lite mycket jobb för att vara lov, men äh cash är fint.

Far min såg mig spela bouncing balls och fick för sig att han "hade känsla för det där" som han själv valde att säga..han fick 6000 typ..ehm bra pappa!

Har ovanligt lite inplanerat i sommar, brukar ofta få leta efter dagar då jag ska vara hemma..nu verkar de bli många dagar som spenderas i uppis, är kanske skönt. Längtar i alla fall, snart blire malta wiiiii(med snart menar jag mer än en måndag).

PUSS

juni julia augusti..mmm (hanna den här är till dig)
2009-06-01 @ 21:33:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0