Forever Young

BITCH, WHY WOULD I TALK ABOUT YOU WHEN I CAN TALK ABOUT ME?

20.26

- jag är INTE ARG!
Livet är på topp.
>Tur att morris och Kc finns.
2009-02-27 @ 20:27:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


filmigt

att skriva med en hand är jobbigt, nästan lika jobbigt som det är att sova med ena armen inlindad i en trasa, typ. Kalla det etti-landsproblem jag inte bry mig, jag tycker jättesynd om mig själv! Trots detta nederlag är jag ganska glad, ja när jag inte tycker synd om mig själv alltså.

Sportislovet är slut nu, lite tråkigt men lets be posetiva-snart är påsklovet här! Norge med hannisen var som en chokladbit i min mun, jättebra,eller gott..orkar inte skriva om hur galet bra vi hade det, min stackars friska ram kommer att bli uttröttad<3. Men tack till norrsjö family!

Ikväll blir det utgång, till bion alltså. Sen ska jag bänka mig framför tvn och kolla oscars galan all night loooong.

tjarå.
2009-02-22 @ 16:15:03 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


du har brutit något

HALLÅ! IMORGON FAR JAG OCH HANNISEN TILLBAKA TILL SVERIGE. HANNA HAR SLAVAT FÖR MIG SE I TISDAGS, JAG GÅR PÅ SMÄRTSTILLANDE, MMMM, JAG SOVER SÅ GOTT.

HEJDÅ JAG KOMMER BERÄTTA AAAAALLT IMORN! PUSS.
2009-02-19 @ 17:21:37 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


fredag den 13e

OCH?

pROVET GICK SÅDÄR OKEJ? JAG ORKAR INTE TA BORT CAPSI NU SKA VI HA GEOGRAFI MED HALLBERT. IMORGON ÅKER JAG TILL NORGE JAG ÄR TILLBAKA OM ENVECKA OKEJ? HÄNDER NÅGOT KUL ELLER RIKTIGT HEMSKT IDAG SÅ SKRIVER JAG IGEN INATT, HEMMA HOS HANNA HEJDÅ


2009-02-13 @ 10:49:55 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


down to the river we ride

För att vara helt säker på att jag inte kommer vara det minska dålig i backarna så bestämde jag mig för att stanna hemma från skolan idager. Så istället för att ha tråkig naturkuskap så har jag kollat hela 1a satc säsongen, woho de blir något att skriva in på cv't.
När jag låg i vår ursköna soffa och väntade på att sista avsnittet skulle dra igång kom jag på hur glad jag är, i alla fall just nu(precis NU). Jag är glad för att Camilla, chefen smsade oss och skrev att vi var duktiga, jag ba whata fck liksom ofta hon berömmer oss?! Jag har fått ett till hus att chilla i och en galsnäll ehm..marianne också! På lördag ska jag till nörge och åka skidor som jag ÄäÄÄäälskar! Ja titta vad glad jag är..
Nä nu ska jag nog kolla på the hills eller något annat helt iqbefriat. tjarå


fina blommor va?
2009-02-12 @ 14:42:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


filip humor..

2009-02-11 @ 11:25:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


nu är det slut

Om jag kunde drömma är utläst, jag är heartbroken. MEN för att hela mitt brusta hjärta lite i alla fall kan jag berätta om en rolig dröm frida drömde här om natten!
jag och fire bank var på full moon party i thailandet. vi hade tydligen väldigt roligt i drömmen (kanske lite för kul?) när några vakter, vet inte vart frida fått för sig satt det finns vakter? haha men i alla fall, när några vakter bestämt sig för att jag tydligen hade haft det roligt nog och skulle ner i en sandgrop! Det vakterna inte fattat var att jag var en turist, inte en inföding. Som riktig thai (i fridas dröm alltså) blev man nerkastad i djuuupa hål, så djupa att de var ända ner till kina! Så frida kämpa emot vakterna, försökte få dem att förstå att jag bara var en vanlig turist..men nej jag blv nerkasdad till kina. kul va? de va jättekul. äh skulle jag berätta hela skulle det bli jättekul!

nu ska vi ha franska hejdå

2009-02-11 @ 11:23:02 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


kusin vitamin

Jag har inte många av dom, men de jag har är jag mega glad över att få vara släktis med! Mina små (ja för mig är ni småååå) kusiner är bra fina. Genom att bara finnas så tjänar jag en massa extra pengar varje sommar haha, nej men ni är de bästa kusinerna! Alltid lika nyfikna på mitt ganska så händelselösaliv, ni älskar mina vänner och ja puss på er! Så nu tänkte jag hänvisa er till en mycket djup och intressant blogg (ehm jag är lite ironisk, MEN LÄS)

sophiesroomss.blogg.se
alltså min äldsta kusins blogg(hela 12 år snart!) när ni läst lite kommer ni att som jag tycka det är hemskt roligt att de händer mer i hennes liv än vad det gör i mitt coola gymnasieliv.
Hare fint mina vänner, helgen var ganska trevlig förresten, kanske att de kommer några saftiga, nä ointressanta detaljer om den någon annan gång KISS(L)

2009-02-08 @ 18:22:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


coolt


wonderwall..mmmmmm
(tänk inte bruset hehe)
2009-02-05 @ 17:23:56 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


om jag kunde drömmaaaaaaa

Är kanske den hum andra tredje boken jag faktiskt VILL läsa! I taket lyser stjärnorna, georgias dagbok och harry potter böckerna är väl de enda jag har njutit av att läsa. Okej lite mer än två böcker, men anyway, när jag läser en bok jag är tvungen att läsa (t.ex about a boy PÅ ENGELSKA) vill jag dö. Även fast jag tittar på texten, försöker läsa så fattar jag INGENTING. Det är ungefär så det funkar när jag tittar på någon som pratar men inget hör, jag liksom stänger av öronen, på samma satt gör jag med ögonen-de är öppna, men ser inget. Ja man skulle ju kunna tycka att den är en mycket bra egenskap, att kunna låtsas lyssna på någon men egentigen skiter man i va fan personen snackar om, utan att såra denne. Men NEJ, när det gäller läsningen är de ingen coolig egenskap, inget jag kan skryta om på mitt cv. skit.

ibland skrattar jag åt mig själv, inte med utan åt. :) hihi

HEJDÅ PUSS OCH KRAM, jag bjuder till idag.  
2009-02-05 @ 17:21:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


m to the alta

MMMMMMMMMMALTA. Tänk att vi klarade det, vi lyckades! Vi ska bo på alexandra, sova i hårda sängar, äta fet korv och LEVA LIVEEEEEEEEEEET! Det kommer att bli bäst, jag kan inte vänta (de låter lite coolare på engelska..)
dags att kolla på en dålig high school film ingen i hela sveriget har hört talas om.
PUSS
2009-02-03 @ 21:07:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


vad händer där uppe?

2009-02-01 @ 21:03:12 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0