Forever Young

BITCH, WHY WOULD I TALK ABOUT YOU WHEN I CAN TALK ABOUT ME?

hallo mina vänner halllååååå

VAD HÄNDER? varför har jag inte skrivit på asjätteskitfettlänge? Nä, inte okej linda.
Igår gjorde vi vårat sista matteprov innan nationella, skulle sitta jävligt fint med ett g alltså! Bli inte förvirrade av det där sista jag skrev, matteprovet var absolut inte de sista provet innan SOMMARLOVEt, nä nä, nu kommer alla inlämingsuppgifter och prov i en stor jävla hög, vi har typ 10 grejer att göra innan lovet. jag pallar serri inte. nu har jag skjutit upp allt så länge de går (fett skönt att göra btw, man känner sig så friiii) men nu är de dags att börja med skiten..känns inte bra.

Men jag ska sluta klaga på skolan, tänk på alla barn som inte ens får en chans att gå i skolan och lära sig...stackarna <3.

Imorgon är de Valborg, har någon missat det? Nä tänkte väl det. Kommer säkert bli kul, kommer inte att vingla runt i stadsparken eller nåt sånt jobbigt iår, ska äta massa mat hos diverse vänner och bara njuta av ledigheten!!!!!!!!!!! Känner inte för att hamna i trubbel eller nåt sånt, är inte tid för det just nu..hahahahahah. Ingen kan skratta med mig, tråkigt.

Om ni är intresserade av hur jag mår så kan jag berätta det. Jag mår bra! Nu kan jag somna på kvällen utan att vara rädd för att börja drömma om den läskiga vakten..han kan inte göra mig något ont längre HA!
Förutom att jag fortfarande är en lat jävel och har massa skolbajs att göra så känns livet lätt som en plätttt. Jag gillar när allt känns asbra. Förresten så är de inte långt till vi ska till MALTA, hoppas ni har de bra i tråkiga sverige då.
hejdå!
här kommer en mycket fin reklam. de som hänger i badkaret ÄR BÄST!
2009-04-29 @ 13:49:21 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


nu cha pay UH

  

jag som bara ville glömma skiten, varför dra upp det igen?! jag tror att det nästan var glömt (++++ för min del alltså), men nä nu kommer det ett brev..ej bra!!!!!!!!!!!!!
jaja what to do. idag kommer TANYA HEM hon är väl sur som fan över att komma till underbara älskade sverige. menmen jag är glad! äntlign är min cm-kompis hemma!!!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
2009-04-20 @ 18:39:59 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


because you are a mean girl! You're a bitch!

You're plastic. Cold, shiny, hard plastic.
2009-04-18 @ 17:01:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


call 911 mada fka!!!!!!!

idag gjorde jag något som jag aldrig fått göra förut jag fick slå 112! OMAGAD jag skakade av adrenalinkicken jag fick när numret slogs.omagad asså.
stackrs tjejen som ramla, hoppas du mår bra, vem du nu än är!

anyways just nu sitter jag med morris och kollar på det GaAaAALNA programet hjälp jag är med i en japans tvshow, vi skulle inte banga på det alltså. tror faktiskt att vi skulle passa in bra..vi är ju lite crazy!
Nån dag mina vänner, ska vi berätta om våran storslagna affärsplan-vi kommer att bli stenrika, ba så ni vet (och kända så var glada om ni är våra vänner).

nu ska vi fortsätta smida planer..tjarå.

2009-04-16 @ 20:49:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


twitter

nu är jag med. man vill ju inte vara efter liksom!
www.twitter.com
2009-04-15 @ 20:50:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

kollade just blogg.ses startsida, där stod det att ugky betty är tillbaka å det betyder att min kväll kommer bli KANON! från klockan sju till typ elva kommer jag sitta som klistrad framför tv..mmmmm sånt gör mig lycklig! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

okej nu ska jag sluta berätta om saker som gör mig lycklig, jag skämmer bara ut mig.
Träffades hannisen idag var trevligt har ju inte sett den kissen på typ en vecka hjääälp! vi följde med kc till ett mycket jobbigt ställe att besöka, ja vi var typ stöd (kanske inte de bästa eller hehe?).
palla skriva mer om min händelserika dag..den va, om ni ändå undrar skitabra. var endast en sak som var oklar, vart var firebank?

tjarå nu ska jag tillbaka till mitt glamorösa svartbäcken liv.pöss

2009-04-14 @ 18:03:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


mmmmm

2009-04-13 @ 20:25:00 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


back to reality

eller i alla fall till skolan..kan inte säga att jag är jätteledesen över att lovet är slut, dock är jag lite sur över att jag var tvungen att sätta på min klockradio..ej kul. menmen lovet har varit fint. i fjällen kunde jag plugga lite (liiite) vilket aldrig skulle hänt hemma, å hemma kunde jag träffa mes amies-de kunde jag inte i fjällen hehe. Den här tiden förra året var jag MEGA trött på skolan, jag tjata minst en gång om dagen om hur tråkig skolan var och hur mycket jag låg efter. men nu känns det faktiskt ganska bra! inte för att jag är värsta taggad på skolan, men de går bra och de är BARAA TVÅ MÅNADEr kvar, JAAAAAAAA! så jag är glad. GLAD (mitt humör verkas styra av tiden..huum)

jaja imorgon är de back to fyris. tjarå nu är påsken över, dags att börja ladda inför midsommar?
2009-04-13 @ 20:11:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


prutt

JAG HADE GLÖMT HUR BRA MUSIK DE ÄR I ONE TREE HILL
MUMS



2009-04-13 @ 00:54:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


eeeego

JAG är faktiskt jättehappy för min vän carolines skull, grattis kompis nu är du official of the market hehe..
men, ja men som den stora feta egositen jagär så blev jag också ledsen..hallå lirre varför har jag aldrig fått känna som cajo? liksom sakna någon fast man spenderat flera dagar med personen? ja, ibland blir man lite sur..kan bero på att jag är ensam klockan tjugo i ett och inte har något bättre för mig än att bara sitta o tänka på onödiga saker vad vill jag livet
jag är glad, jag ångrar mig, eller jag äh vem bryr sig
tjaba nu sa jag no sova hehe
2009-04-13 @ 00:43:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


hola

frida är lite stressad tror jag. snart ska vi till BJÖRKLINGE inte bälinge,
tjaråååå

2009-04-11 @ 17:47:29 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


livet i fjällen

eller rättare sagt livet mitt i skogen, utan kanal 5 och tv3..buhu.
men det är inget att vara ledsen över! här äter jag så jag nästan spricker och sover från tio till ehm..ja jag sover länge! även fast jag inte åker några skidor (pga my fukin keybeni) så är jag rätt glad. jag får lära mig danssteg av stor kusinen och hjälpA till att bygga ascoooola hopp på grannens uppfart (han e lite craZzYyy). visst är mitt liv helgalet nu, värsta livet man lever jao.
Har smsat lite med syrran som befinner sig någonstans långt härifrån där korta människor äter bananer och klättrar i träd-thailand alltså. skickade en gaaaanska lång önskelista, hoppas verkligen hon har mycet pengar, som hon vill spendera på mig.
well well mina vänner, jag har de bra och längtar inte hem- så jättemycket i alla fall. ses på fredag, då är jag tillbaka i muppisala. pöss pöss
2009-04-07 @ 20:38:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


baby goodbyyyyyeeeeeee

drar upp till fjäll'na. ses tjarå.
2009-04-05 @ 02:34:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


och till en annan vän

så har jag skaffat spotify ÄR INTE JAG EN ASBRA VÄN?
hehe..tjaå

FÖRRESTEN TANYA OM U LÄSER; HOPPA ATT U HAR DET BRA OCH BLIR SVART SOM EN PIIIIP. KÖP MYCET FINT OH ÄT MYCKET GOD MAT SÅ DU BLIR TJOCK O FIN PUUUSSSS

2009-04-03 @ 18:22:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


till min vän

tänker på dig. efter regn kommer solsken, om ihåg det <3
2009-04-03 @ 18:20:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


jag vill också

HA SOMMAR. asså jag vill verkligen att det ska vara sommar sol och häftig pool! Malta känns inte ens långt borta, ändå är det typ fyra månader dit..men fattar ni-det känns inte långt borta, sommar o allt DE ÄR KANON!



Kolla..på sommaren är man bra snygg..läpparna är fina o håret långt. mmmm

2009-04-01 @ 21:29:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


jag vill jag vill jag vill jag vill

till hultsfred.
2009-04-01 @ 19:30:04 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0