Forever Young

BITCH, WHY WOULD I TALK ABOUT YOU WHEN I CAN TALK ABOUT ME?

varför går jag på franska?

VARFÖR GÅR JAG PÅ FRANSKA? Förra året var franskan ändå okej, med christer var det helt omöjligt att fatta någonting eftersom han skrev som en efterbliven så det var cool, man behövde inte ens försöka att förstå, han brydde sig ändå inte. Nu har vi någon maj-lis eller nej juste, de är ju mattetanten. Franska läraren heter Ingalill. Kort och lite rund tant som jag VET kommer bli min död!!!!!!! JAG FATTAR INGENTING AV VAD HON BABBLAR OM. 45 min tre gånger i veckan, hur ska jag klara mig? Kan ju inte låtsas fatta i ett år..stackars mig.


Anyways, snart är första veckan på de nya skolåret över. Måste säga att den verkligen gjort mig trött, la mig nio igår-hallå?! Men de känns ändå bra! Mitt svarta hår hänger med men jag ska ej klaga..kunde ju blivit ännu svartare..eh.

Snart helg, massa kräftor blir det hos en fin arbetskamrat (vuxenpoäng växenpoäng!!!!)hahahahah.
puss

2009-08-27 @ 17:53:53 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


hej hopp gummi



ååååååh marianne har skivan. jag är happy happy!!
2009-08-24 @ 16:00:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


ingen söndagsångest än!

Har ju gått i skolan 1 dag så att ångesten inte är framme än är ju inte så konstigt.
Till något helt annat nu, igår (ingen kan ha missat) såg jag ju mitt absoluta favorit band på stadion och ja, jag är HEL NÖJD. Så far min ringde idag för att kolla hur det varit och bla bla, gissa vad jag var föör upptagen med att göra istället för att berätta..jo mtv. Jag har hittat mitt nya favvis program- from G's to gents. hahahaha asbra seriöst.

Nej men serri, igår var så sjukt bra. Det går inte att beskriva hur lycklig jag är när coldplay spelar. Nu är jag så lycklig över att sett dem igen men såå olycklig över att det är slut! MEN de kommer tillbaka och jag kan lova att jag kommer vara där och se dem!!!!!!
14 timmars köande i regn och rusk är så värt det. Coldplay ÄR BÄST.
Oj..jag är lite galen igen.

2009-08-23 @ 19:44:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


22/8


lycka
2009-08-23 @ 13:30:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


i morgon händer det igeeeeen

COLDPLAY SPELAR I MORGON WOHO!
Som ni ser så har jag helt sabbat bloggen (hahahahaah) men jag skiter fan i det. Sitter hos fridisen och laddar inför i morgon..är så sjukt taggad asså.
Var som sagti ledig idag, börjar 2an sjukt slappt, skönt? Aa.
Känns fortfarande helt okej med skola, hoppas på mycket kul i år.

puss mina vänner

2009-08-21 @ 23:01:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


hoppasan

neeeeej jag har förstört hahaha neeeeeeeej
2009-08-21 @ 18:48:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


mjuuukstart

jag är ledig imorgon.
mitt hår är så så så så så såååå svart. jag ska ej berätta vad jag tycker om det.
min favorit lärare all time har slutat.
björn jag kommer aldrig glömma dig.
funderar på om jag ska dra till huvudstan redan imorgon å köa..
'
hare fint puss!

2009-08-20 @ 18:18:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


19/8

Imorgon börjar skolan. back to reality, tillbaka till fyris. sommaren har varit bra och jag är nöjd, bra va?
Känns som om jag har mycket fina saker att se framemot.
Hejdå! hihihihiihihihihih


har man varit utomlands med sina tre bästastebästa vänner så kan sommar inte ha varit annat än BÄST
2009-08-19 @ 19:25:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


But Lindsay please come back to seeing men


ganska snygg va
2009-08-17 @ 18:52:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


i storvreta igen!

idag åt jag en subwaymacka, senare sprang jag och challe i spöregn. Charlie har lärt sig att cykla och jag att mitt hår måste klippas. snart kommer jag få ett pris för världens intressantaste blogg.

är jag egoistisk?
hejdå!
2009-08-17 @ 18:47:15 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


hjääääälp

ALLTSÅ hjälp! När jag vakna imorse visste jag knappt om jag var vaken, sov eller drömde, alltså serri det var jätteläskigt!!!!!!!!!!!! Efter att ha suttit i någon minut och försökt komma på något sätt för att avgöra om jag sov eller inte bestämde jag mig för att ringa pappa för att kolla att han levde. Tack gud för att han svarade. Drömmen jag haft under ´natten var så verkligen, visst är de lite konstigt att man gråter medan man sover? hahahahaha asså nej ni förstår inte, det var askonstigt.

Igår tvingade jag cajo att titta på friidrott, hon var faktiskt ganska insatt (tack vare simon elle?). FÖRRESTEN de ska börja sex nya personer i vår klass, ska vi vara 36 st i klassen? eeeeeeeh

puss



starka händer
2009-08-17 @ 10:58:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


pust

Idag var det galet jobbigt att jobba.


Jag längtar till 100 meters finalen idag, visst låter det som om jag har ett kul liv?

tjarå
2009-08-16 @ 18:59:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


malta

2009-08-15 @ 16:45:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


What are we drinking when we're done? glasses of water

Om en vecka ska jag se Coldplay på stadion, blir nästan lite nervös av att tänka på de hahaha. Fy tusan (jag kunde valt ett mycket fulare ord) vad jag längtar.
Måste erkänna att jag längtar efter en till sak, lite ocoolare kanske men jag kan inte hjälpa de, jag längtar till skolan. Kommer förmodligen vara trött och irriterad över de tidiga mornarna och läxorna efter en vecka och ångra de jag skriver nu, men just just nu längtar jag faktiskt. Dessa tio veckor av bara ledighet (lite jobb) har gett mig för mycket fritid. Fri tid, tid då jag bara sitter och tänker på onödiga saker, som gör mig irriterad. ASnice med sommarlov, men såhär mycket fritid mår jag dåligt av haha, så det känns helt okej att skolan är på gång. Missförstå inte, alla vet väl att jag är en latis som ofta klagar på skolan men just för tillfället känns fyris och tvåan helt okej, bra va?


2009-08-15 @ 14:18:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


hässle calling

Att gå och lägga sig efter en heldag på grönan är inte det skönaste. Jag skulle lika gärna ha kunnat sitta kvar i Insane (som var INSANE) och försökt sova så mycket som de snurra när jag blunda! Men jag hade askul. Ja, jag började min vecka som barnvakt med att ta med två av kuselinerna till gröna lund..skööööööönt. Inte för att det är något att skryta om men jag vill ändå berätta att jag åkt frittfall nu, WOHO. Mellan kusinen tvinga upp mig, jag bad för mitt liv under uppfärden. De var kul. Mina vänner var också med, det var kul. Hoppas dom hade kul. Allt är kul.

Nu såg jag bussen som tanya ska åka medköra förbi måste dra see yoou puss.
2009-08-11 @ 11:30:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


hanna är tillbaka i sverigee wohoo



skön inte skämmig (förutom min tunga lite skämmig)
2009-08-09 @ 16:50:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


paint the silence

Hallå! Sitter och väntar på juliaaa och lyssnar på musik från oc. Finns de någon serie som är bättre än oc`? Eh nej. Idag kollade jag i minst fem timmar på serien, jag tror jag hann grina tio gånger..den är så bra så bra.åh. Livet känns nästan lite ovärt, marissa är död, seth och summer har gjort slut och ryan är ful.åh. Okej jag håller på att bli galen, måste nog ta en liten paus.

Förutom att oc gjort mig lite deppri så är jag happygirl. Nästa vecka väntar hard work work och skolan är på g, men fan, de känns okej!

årevoair eller hur de stavas.




okej de finns andra bra serier. oth är väl okeeeej, så ni får en låt därifrån. pöss
2009-08-07 @ 19:47:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


mobilkameran visar lite







2009-08-05 @ 22:00:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


den som väntar på något gott..

Var snart 2 veckor sen vi kom hem från Maltaland. Vill berätta massa saker men fan, hur intressant är det för andra att läsa om egentligen? Nä inte så där super jättekul. Men en liten bra listan vill jag ändå dra ihop, för er som planerat att åka till maltas, kanske europas skönaste stad, St Julians!


- Vill du se Italienare som män från fjärran öster, riktigt puddingar, prata snälla inte med dom. Så fort (98 % av dem iaf) männen öppnar käften försvinner deras "snygg-man-jag drömmer om" image. Riktiga slämbollar, dock rätt roliga när de pratar engelska.

- Alla klubbar delar ut små lappar med rabatter och fria drinkar, TA MÅNGA för tusan!! Helt okej goda och vem vill inte tjäna pengar?! Va inte rädda för att verka snål,  på de här sättet kan du tjäna pengar!!  Gå förbi ingången ett par gånger, mannen du sparar fett med cash.

- Skit i dricks. Okej nu låter jag som en riktig snåling, men seriöst gör de bara. Jag gav väl bort ungefår 3 euro på en vecka, malteserna verka gilla mig ändå. Kanoners.

- Bo på Alexandra Hotel. I like. Boka hos Kilroy. I like.

- Det är varmt på Malta. De är ett plus när man åker på solsemester. Jag såg ett moln på en vecka, det var nästan lite trevlig. 40 grader klockan 23.00 var inte lika trevligt.

- Gillar du hamburgare, pasta, pizza och goda mackor? Eh ja vem gör inte de liksom. God mat finns det i alla fall! Jag hann aldrig riktigt till de malteskiska rätterna, kom inte längre än de ovanämda, men ja god mat finns, mums.

Okej åk bara dit. Det var, för att vara lite ful i munnen, så jävla jävla värt. Gör't.
puss hejdå


2009-08-05 @ 21:55:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0