Forever Young

BITCH, WHY WOULD I TALK ABOUT YOU WHEN I CAN TALK ABOUT ME?

31/5

den här veckan har varit stressig, har fan knappt haft tid att sitta vid min favoritvän datorn :(!
men sista vårhowen idag! YES är så jäkla trött på alla jävla sånger och på att svettas i 50 minuter! men anyways de har varit ganska kul, förstår intevad jag tänte med när jag fick för mig att jag skulle sjunga typ solo? menmeeeeen klart roligast igår när mina nära peeeeeps kom och kolla! men som sagt sista gånger vi kör 50tals tema för heeela slanten idag!
Efter gårdagens uppträdande (oj va mobbat de låter) drog vi till stadsparken och chiiillla. engångsgrillar=bajs. potatis sallad och kycklingkorv muuuuuuuuuuums.

snart börjar sista riktigta skolveckan. kan det verkligen stämma att skiten snart är slut? ja! 
2008-05-31 @ 13:36:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


OJ OJ OJ

18 september 2008 kommer jag att vara den lyckligaste på jorden. bara så ni vet.

2008-05-28 @ 16:14:52 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


jag ville bo i gottsunda när jag var liten!

Min dag? min dag
vårshow ye-matte nationella-teknik (frivilligt!) u gotta love life

när jag kom hem från stan efter min och nattas rundtur bland uppsals matställen, började jag leta efter dammsugaren i kylskåpet..

HEJDÅ
2008-05-27 @ 18:47:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


mumma

2008-05-26 @ 13:57:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


alla problem är problem

Ellen Degeneres är numera min idol. bulimi är en mycket förvirrande sjukdom äta äta äta, spy spy spy. jag längtar till thailand. sommarlovet känns inte alls förtjänat. och jag kan som vanligt inte bestämma mig.


vårshow den här veckan, kan jag låtarna?nej.

och det hjärta, som skulle bli ditt på nåt vis,

fryser nu sakta till is.

2008-05-26 @ 13:36:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


how wonderful life is when youre in the world

----
2008-05-25 @ 22:58:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Stupid is as stupid does

kolla just forrest gump. kanske att jag grät typ 5 gånger under filmen, kanske? fyfaen va bra den var fyfan! visste dock inte vid vissa tillfällen under filmen om jag skulle skratta eller gråta..men anywaaaays asbra!

Igår hade moisen lite middag NICE. varför det slutade med att vi drog ner på stan för att hum, kolla på ett slagsmål? (hahahahahaha) kan man ju undra.. måste säga att jag tyckte hela grejen var fruktansvärt patetisk. jag försöker krydda upp mitt tråkiga liv med typ lite godmat, andra leker G som vill ha respket och slåss..du har verkligen lyckats i livet YE!
Aaa ikväll är det ju melodifestivalen som är the shit. bryr mig inte så mycket, tar det mest som ett tillfälle där jag får äta god och onyttigmat med gottsamvete!

och puss på dig som spelar gitarr och sjunger så bra att jag (Y)

HEJDÅ u gotta love life? u gotta love life
2008-05-24 @ 19:44:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


det gör så ont

Ja det gör så jävlajävla ont. mina ben ville inte ens ta mig upp för trapporna. att sluta våran hyfsat roliga friidrottsday på studan med en och enhalv timme matte var SÅDÄR. mitt mål under lektionen var att hålla ögonen öppna för att i alla fall verka intresserad..

för att prata om något lite mer kuligt så är det EXAKT 12 skoldagar kvar JAAAAAAAAAAAAAAAA! de två sista dagarna lär de inte låta oss lida..så typ 10 dagar sen är 9års slit över ÖVER! dum som jag är har jag ju valt att fortsätta med gymnasiet :( men vafan 3 år till lär man klara (försöker peppa mig själv).
Så nu är det 1 franska nationella kvar, två no inlämningsuppgifter ett so-prov och engelska nationella vårshow som iofs är kul men sen ahhhhh jag känner redan sommarlovs lyckan i mitt hjärta. hahahahaah

HEJDÅ ingen förstår hur trött jag är. stackars barn

ett hett låt tips: jag går och fiskar (det gjorde b-eleverna på vår skola idag)
2008-05-22 @ 18:28:48 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


sss

image19
2008-05-20 @ 18:16:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


GRATTIS MOA 16ÅR IDAG

För 5 år sedan:
gick jag väl i typ 4an 5an?gjorde en helvändning och flytta till alsike och bytte skola mådde nog lite sådär ibland men vafan, jag fick nya (dom bästa) kompisar!

För 3 år sedan:
var sjuan nästan slut. Jag längtade förmodligen till thailand.

För ett år sedan:
var 8an nästan slut. Kanske att jag gick runt med aslångt hår som jag nästan skäms för.Jag var ascptrött på thunman, på att åka tåg.  Tyckte nog väldigt synd om mig själv(som alla andra?). Fick för mig att byta skola, vilket var nice!

För tre månader sedan:
var jag nyfyllda 16 år (YÄÄÄÄ) asball som nu och jag var alltid hos sandra, trodde jag skulle bli adopterad av hennes mamma. Var ingen stor favorit hos mina päron..körde hårt på helgerna (hahaha) började tycka skolan var jobbig och oviktig.mina nyfunna vänner var dock ett ++++++++ hehe


Igår:
var det avslutingsfoto och livet lekte med en liiten förkyling

I morgon:
är det onsdag och vi ska kolla på 9ornas musikal.vi har franska första timmen, jag kommer inte vilja gå till skolan. yee

Om ett år:
kommer jag längta till min 18årsdag (planerar förmodligen redan den!). går kvar på fyris och är ashappygirl92. kanske hittat en man eller inte?

Har kommit fram till att jag ska jobba 5 veckor i sommar. nice eller inte nice?

2008-05-20 @ 16:08:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


BALBILDER

JA balbilder
----

TJOOOOOOOOOOO musikprovet idag gick som smort (smort hehe)
Den jag pratar med i telefonen sa just:
-Undra om han har porrtidningar..?
ja man kan ju undra

2008-05-20 @ 15:16:27 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


I took my love down to Violet Hill


2008-05-19 @ 17:31:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


la weekend så att säga

Måndag. avslutningsfoto klarre! 9 B(udget) hade såklart inget tema utan alla var mer eller mindre spåriga..jag och natta blev afrikaner för en dag med hjälp av lite målafärg och leopardmönstrade kjolar haha, det var ingen vacker syn! min hud drog ihop sig av vattenfärgen-som med tanke på sitt namn borde vara skit fuktig och jättebra! men icke, jag såg ut som en torkad gammal kärrig jiihoo!

Helgen då..JA fredgen slutade 21.50 då jag sov! vaknade sedan halv 12 mmmm härligt. men innan dess (jag höll på att glömma!) var jag och sandrisen i stan och kolla på adam tensta, cooooling! vi vänta i ca 30 min på My cool som är den enda låten jag hört av tensta..asvärt! har inte mycket att säga om honom. 50 CENT  look out typ. men iaf,varför jag la mig så tidigt kan ha att göra med min lilla förkylning + inget att göra. lördagen började på stan med carrsing och hanna i ungefär 20 minuter. det regna och eftersom vi bor i uppsala så stänger affärerna 4 :D sedan blev de ma systers hus med carro..sandra joina oss även fast hon va sjuksjuksjuksjuk. Ja sen var det väl kul!

klockan är 14.45 och jag sluta för en och en halv timme sen U GOTTA LOVE LIFE. Juste! idag skriver sundqvist familjen på ett asvärt kontrakt hehe!

man måste vara två för att skiten ska funka, eller hur?sschit.

HEJDÅ
 kanske inte världenshetaste..
2008-05-19 @ 14:48:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


gladtjej.se

Att ta (hårda/jobbiga) beslut. JA ibland måste man ju de. vad jag tycker är ett jobbigtbeslut att ta, tycker förmodligen inte den stackren i afrika som måste jobba från 03.00 till 23.00 är så hårt. men vafan, jag måste ju också få tycka synd om mig själv :(. så nu blev de här ett klagoinlägg om hur jag tycker synd om mig själv just nu!

prövade just olivolja i håret. trodde jag skulle bli snygg och få fint hår. mennej, nu luktar jag illa istället och håret ligger som slickat.yes.

hör ni ironin över hela inlägget?hoppas de.

HEJDÅ

Kom på en bra sak som MÅSTE uppmärksammas!CARRO SUNDQVIST ska flytta till min stad UPPSALA den jäveln kommer bo sisådär 5 minuter från mig.KUUUUUUUUUUUUL!

2008-05-17 @ 14:09:49 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Im yours för fan!

Så jag och zandra tog tag i oss själv och drog till storstan för att kolla Jason Mraz min gamle polare. på köpet fick vi lite emd, måns och typ patrik isaksson..inga 10 poängare enligt mig. måns är dock ingen jag skulle tacka nej till om han höll käften. vi åt lite maxmat frös och sjöng med till gamla godingar som "lala tá din katt och ge dig av" tanya och hennes homies var också där, med en amerikansflagga för säkerhetsskull haha..

något vi alla störde oss på var några av stockholmsbrudarnas stil..de flesta kör på samma skit: överdriven snedbena, fel färg på deras smink (medvetet eller omedveten vem vet?)och  lite slitna jeans som faktiskt kan vara snyggt, men på de  flesta där såg de bara usch ut! visst dom kanske tycker de är fint..vi som bor på landet vet kanske inte,vi är väl bara efter i modet..man fick ju några hemska snedblickar :(
well welll kul va de i alla fall, hoppas alla som fick ett fint samtal uppskatta det! hehehhe..

Idag är det spring break eller nåt sånt i forum gallerian..adam tensta är ju där. det får man inte missa! ikväll blire väl hostmedicin och en fet chokladkaka mums..just nu känns det som att jag kommer vara sjuk förevigt. men ingen panik över det! en alvedon och jag är på banan igen hehehe. god bless drugs.

HEJDÅ
2008-05-16 @ 13:22:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


juste balen!

HEJ

Våran bal kan ha varit den bästa. jag skiter i att den kanske blev lite tråkig mot slutet och att de kom folk från andra skolor som försökte göra dansgolvet till en b-strippklubb..haha.
men annars var den BÄST, tror inte någon annan skola har haft typ 8 elever som ordnat deras bal helt själva! utan minsta hjälp från skolan. vi i balgruppen gled runt med typ asmycket pengar och var bara jätteduktiga.
att de blev värsta missförståndet med ett av banden va ju tråkigt..att vara hatad av 8or är ju sådär kul, men vafaaaan livet går vidare, måste säga att jag är mer sur över att mitt mvg i musik är helt gone pga av detta liiilla missförstånd!(min musiklärare, 8ornas mentor hatar mig också heheh) :(.
MEN somsagt balen var nice, asgod mat roliga "nomineringar" skolans altenativa NATHALIE hahahaha. så ja tack oss för balen!

Är hemma från skolan idag scccchönt. tar typ 5 olika mediciner asnice! Får se om de blir stockholm idag, känns lite jobbigt att typ hosta och svettas bland en massa okända människor..Och eftersom jag inte är i skolan och kan ändra mitt gymnasieval så blir det fyris J&K!

Tanya berätta idag att axel o måns förmodligen inte åker med till thailandet..tråkigt måste jag säga :(

HEJDÅ

2008-05-15 @ 12:14:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


sisådär 6 månader senare

HEJ
visst är det lite pinsamt med en blogg, ungefär 90% av alla sötabarn har ju det numera så..men jag är ingen utstickare så jag gör som alla andra, fortsätter med min coolablogg!
vem som skulle läsa den vet jag inte.sket samma lirre. är asförkyld vill jag meddela, började blöda näsblod pga för mycket nysning! Så lite förkyling blandat med pollenallergi är +, våren kan vara en bitch!
Igår var de lite fakefredag, drog en knivsta träffa hanna och carro myyyyyys. träffa även floweprince lite, vi kolla på seven coolfilm måste jag säga. idag blev de skolan klockan ett för att "repa" (fruktansvärt pinsamt att skriva så) inför vårshowen sedan lite mimmi och harry potter!

annars då? JA längtar som alla andra till sommarlovet som jag hoppas kommer bli bajs mycket bättre än förra året (tänker mest på det sugiga vädret). är ganska depp över pollen och förkyling ja i-landsproblem. annars äre cool. imorgon är det torsdag, kan vara så att jag är sjuk då. funderar på att åka till huvudstaden och kolla in Jason Mraz?!

HEJDÅ.va kul de är att skriva till sig själv hehehehehe
2008-05-14 @ 20:46:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0