Forever Young

BITCH, WHY WOULD I TALK ABOUT YOU WHEN I CAN TALK ABOUT ME?

för den som orkar



julia är i england. kul för henne. hejdå!
2008-07-31 @ 01:54:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


de va bättre förr..hahaHA

eftersom jag vill sprida lycka till mina medmänniskor ska jag dela med mig av några ganska roliga och fula (bara fula!) bilder från förr hehe..enjoy!
 börjar starkt med en bild från 2004...(hahaha)




 en gång i tiden gav jag denna bild till min nyfunne vän carro med en bifogad text om att jag var bäst..
 jag avslutar med lite Yoko Ono anda (HAHAHAHAHA)

hejdå
2008-07-30 @ 22:41:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


en riktig jävla djurvän

gissa vem som har skaffat två katter? jo de är sant, linda världens största fan av djur har skaffat två små kissekatter!! måste erkänna att de är ganska så jättesöta faktiskt. jag var tres tacksam här om dagen då sandra (som Tycker om djur) gick med till lilla ica på hörnet och hjälpte mig med köpning av diverse kattstuffis som jag aldrig skulle kunnat välja ut själv, jag menar "det är pussi dags" är en kattmats slogan..det betyder något helt annat en kattmat stund för mig i alla fall ..haha
så två små katter springer runt i den liiilla lägenheten hehe ganska kul! jag har bestämt namn till de små djuren, hoppas tanya tycker det är okej hehe. men vad tycks om Fish (and) chips, han får kallas chirre eller typ bill och bull eller hum det och den? tanya tycker säkert om typ målle och lucas eller nåt sånt..men nej, de blir lite för normalt!
anyway är som alla (ALLA) märker tillbaka i sverige ganska nice. vårt härliga plan var försenat 6 timmar menmen det är oldnews! idag ska jag kolla klart på alla gossip girl avsnitten tror jag..kul att veta men mums de är bra skit. hejdå mina vänner jag vet på riktigt inte vart sandra är, jag somnade med henne-nu är hon borta..men jag måste säga att livet är härligt. hoho ;D
2008-07-30 @ 08:58:48 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


inge cashflow har inte...

imorgon anlander jag , fattigare an nagonsin (jag ligger pa minus yeeee) och inte alls lika brun som javla tanya PLUS att jag har som tanya skulle sagt turkblonda slingor YES!! men jag kommer hem hel fet o ganska glad i alla fall. sista dagen gick at att springa runt pa mkc efter adidastrojor de sluta sahar :(. gjorde ju som sagt ett stopp pa hair world ocksa och ja, de sluta lite halvbra.................
menmen ar ganska taggad pa att komma hem! skulle inte forvana mig om det regna nar jag kommer hehe
well my friends vi ses pa andra sidan! HEJDA
2008-07-26 @ 14:35:34 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


its all for freeeee!

jag dricker, ater och anvander internet sa mycket de gar just nu. allt ar gratis har pa flygplatsen sa jag forsoker tjana in de pengar samui snott fran mig under min vistelse har. kottrullarna ar inte sa goda langre menmen snart lamnar vi koh samui sa da are slut.. :(
eh egentligen ar jag ratt trott pa att sola bada o bara ta de luuungt, ska bli skont med bangkok och massa avgaser som forgiftar mig. sa cirkus 4 o en halv dag kvar i thailandet ska pa toa nu heeej da!!!

2008-07-23 @ 07:09:50 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


sandrasandrasandrasndra

puss vi ses snart mina vanner!!!!!!

2008-07-21 @ 14:20:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


en vecka

en vecka kvar, eller jag kmmer hem pa sondagen men anyway..jag langtar faktiskt hem liite!!
iaf i forrgar sag jag nya batman filmen. jag vet inte om jag ska grata av lycka eller av sorg. men bra var den mumsi.
orkar inte skriva massa blajja (hahah de av kul) men ses snart, da forvantar jag mig en huum bra? forklaring till den dar sorjan  hahahaha pusssss mina vanner jag ar lite trott btw.
2008-07-20 @ 13:04:08 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


jihoooo

2008-07-15 @ 16:01:31 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


frirre

det gladjer mig att hela min slakt pa typ 5 personer komenterar min harliga blogg. (inge illa menat jag blir lika glad varje gang jag sert!!!) igar kom mamma for er som undra, pojkarna har brant sig-hart!!!! HEJDA ses 27 juliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ovantat va?
2008-07-15 @ 07:25:48 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


saaamuiii

nagra tabletter senare och jag ar back on track(ja jag har lyckats-magsjuuk yeee)!!!!!!!!!!!! jag ar mega bra pa att upptadera bloggen, eftersom min kara syster kolla om hon kommit in pa universitetet stup i kvarta sa ar internetcafe ett valbesokt stalle! har dock lite brottom nu, har tva svennepujkar som ska hamtas (oj lat de fel?haha) nu ar vi iaf pa samui. jag hoppas pa en spyfri dag imorn! VI SES!!!
2008-07-12 @ 17:00:27 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


21.35

dinner nr 2 snart. denna resa goder mig! men what ever..get fat or die trying? nejmen snart bar det av till samui! och btw sa ar jag nastan pank yeeeeeeey.
VI SES MINA VANNER och pappa(!!!)

2008-07-09 @ 16:41:22 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


saawadikaaaa typ

ojoj. har varit har i tva hela dagar nuuu, oCH jag har faktiskt redan lyckats branna mig liite pa axlarna..jag skamms! menmen de ar i alla fall inget mot svenne pojkarnas roda hudar hehe.
btw sa har jag tanya axel och mans varit i byn som turisterna glomt..phrea. jag forsokte hela forsta dagen att fa mamma att lata mig fa aka tillbaka till chiang mai som i alla fall har nagra vita manniskor som inte aker vespa hela dagrna..men icke. vi skulle lida hela tva dagar i hetta och myror. men nu antligen ar vi tillbaka i min faaavorit stad jihooo!
imorn blir det hotellet igen, natten spenderas i nagons slaktings hus som ar huum..snall! hatar att det inte finns de tre sista bokstaverna i alfabetet menmen ska sova snart ar sa ackligt trott efter dagens buyande!
vi ses mina vanner! foressten sa har min mobil blivit cp av denna hetta, tack for dessa 6 mander mobiljavel! och carro-jag ar redan brunare an dig hoho PUSSI
 forlat for att jag inte kan vara serios..
 u gotta love life!
2008-07-07 @ 16:35:50 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


LL

avslutar mina sista timmar i sverige med några jäkligt braiga låtar (ja jag vet att jag inte ska flytta föralltid. men ändå :( ) and on top of all..lite "hehe"

6 avsnitt av satc sen måste carro sparka mig för att hålla mig vaken.BYE ses!
2008-07-04 @ 01:08:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


surprise!

:( - så känner jag. tänk att mitt sommarjobb har varit så kul att jag inte vill lämna det! att slippa gå upp 8 kommer bli nice, men allt fika och arga gamlingar som skitit på sig..buhu sorgligt.
jag lämnar inte bara svartbäcksgården, utan jag lämnar la sweden! ja de ska bli (Y) men nu känns de lite (U), oj vad jag kommer sakna massa saker........................................MEN jag längtar, lite. det kommer bli bajsbra.
har dock ingen bikini, känns dumt när man ska till thailandet..men hoppas stan har något asbra att bjuda på. ikväll ska jag fira..vad vet jag inte riktigt menmen.
hejdå hinner nog med ett fint meningsfullt inlägg inatt med!
2008-07-03 @ 15:53:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


kvällsunderhållning hehe


mmmmmmmmmmuma!
2008-07-02 @ 17:04:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


min andra halva?

jag längtar så mycket. äntligen börjar jag längta. typ 1 månad i ett helt annat jävla land LIVET KÄNNS SÅ UUUNDERBAAAART! godnatt
2008-07-02 @ 01:23:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


lord,help moi

JAG försätter mig ofta i jobbigt jobbiga situationer..jag lyckas ofta hamna utanför den planerade planen och det slutar ganska så ofta med att jag är ensam och pretty hjälplös..(hahah)
MEN När detta händer brukar jag komma på jäkligt dåliga och oplanerade planer som jag ändå ofta försöker genomföra men sedan misslyckas med. men what to do, att försöka är silver men att lyckas är guld som en viss man sa för typ 3 år sen? (ja jag vet att de egentligen är tiga och tala blabla) så vad ska man säga..livet är inte lätt när man är 16..............:(
men ganska kul!
ingen inklusive moi fattar vad jag skriver om HEJDÅÅÅÅ mina vänner.
2008-07-01 @ 23:59:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0