Forever Young

BITCH, WHY WOULD I TALK ABOUT YOU WHEN I CAN TALK ABOUT ME?

JAAAAAAAAAAAA

JAG SLIPPER THUNMAN JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! EFTER SOMMAREN BEHÖVER JAG ALDRIG MERA VARA DÄR. YES TACK GUD NU MÅSTE JAG HA VARIT SNÄLL. TACK FÖR ATT JAG SLIPPER DETTA. JA NU ÄR JAG GLD!
2007-05-27 @ 15:31:51 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


trött trött trött och mätt..

Det känns som om det är söndag, vilket är bra eftersom det bara är lördag haha? just nu är jag väldigt trött. trött på allt känns det som. Jag behöver nya grejer eller lite omväxling.. det känn som om jag inte räcker till, eller snarare inte gör nog..fast de vill jag ju vara bra nog och så oh bajs.
   Snart är det skola igen vilket suger tur att det bara är 3(?) verckor kvar av skolan..sen kankse jag slipper skit thunman. Jag har kommit på att den nya skolan inte alls lockar, jag bryr mej inte om skolan är ful. och jag bryr mej verkligen inte om skolan är full med vattenfall och sand. Om jag slutar på thunman kommer jagförutom mina bästa vänner(!!!) tycka att det är trist att missa balen (;, den skulle ju vara kul att gå på.
Jaja jag längtar till sommarlovet till bulle o allt de..men ja man måste ju hållaut som sista veckorna så man inte göt något dumt o klantar till det me betygen!

2007-05-19 @ 16:31:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


-_-

Även fast det inte är skola idag så har jag kommit på att jag är såhäääär trött på skolan! Ingenting där är roligt längre, förut typ förra tremin tror jag var det iaf god mat. Nu är jag bara trött och det känns om som allt börjar gå dåligare. Det skulle ju kännas förjävligt att sänka sig i någon ämne... Våran skola är så ful FUL FUL! Men nästa år, ja då jävlar då kommer våra skolgår med : JAPANS SAND!!! Det är ju helt otroligt!!!! serri? Varför lägga så jävla mycket penger på våran skolgård som alla ändå kommer skita ner och förstöra iställer för att ha kvar bra lärare oj oj oj. Men det är klart ett vattenfall med vatten man kan dricka är ju rätt bra att ha, det finns ju dom som inte orkar gå till matsalen o dricka.. mums.

Jag ångrar mig jätte mycket att jag sluta på löpningennu. Jag har sämst kondis och det suger att träna när man bli anfådd efter typ 10 steg, fast oandra sidan nu slipper jag ha träningsvärk hela tiden .. haha jag är så jävla lat!

Kul att Sarkozy vann det Franska valet tycker jag! Han verkar vara en bra President, fast dom felsta verker ju "bra" men han kan nog ta tag i frankrike och så.. haha grattis till honom iaf.
Nu ska jag inte göra någoting,peace!
          
"Det finns mycket jag vill säga som man inte får säga men som jag skulle vilja säga"                                                                                                                                     
2007-05-07 @ 17:53:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


you are irreplaceable

Skönt att det är helg snart nu igen, att gå tre dagar har verkligen vart skönt! 
   
Valborg var.. kul? Haha jag gick upp ovanligt tidigt eftersom jag lovat att möta Fanny o istan i kolla på den där jävla forsränningen som vi inte såg ett piss av. Men ah så vi gick på stan istället o mötte Sandra o Hanna senare. Efter några timmer gick jag hem o sov, jag var så jävla trött. Vi 5 åkte jag till Fanny igen o åt mums Tacos o träffde hennes kusin Louiese som är mycket trevligt o glad!
   Vid 8 bar det iväg till Knivsta som var Skit tråkigt, så vi ringe fritjof o sandra och mötte dom och the shoties. Men någongång efter 9 satte vi oss i skogen o var osociala, där Carro o Louise verkligen bekatade sig? med varandra haha (inte på något olämpligt sett) (:-
Senare när allas humör var på topp gick vi till nån villa där det var massor av folk, jag stod mest o värmde folk och lånade ut mina jätte varma vantar. Carro o Fritjof .. hittde? HAHA varandra lite och Louise bekantade sig mej Victor maha (;. Senare kom det massa vuxna som gjorde alla helt panik slagna haha, folk sprang över nån typ av bäck o gömde sig på andra sidan o så haha, det var den action som hände. Knivsta har inga poliser, dom har kycklingar! Hjälp
Iaf så var Valborg kul, ven fast den inte slutade så bra för alla (...) haha, men det är nog tura att de bara infaller en gång om året! (;
 jag ser inte så snigg ut haha!


Idag spelar Beyonce i globen, hon är fett snygg o bra! Jag ska dela ut reklam fy fan va tråkigt :)

2007-05-03 @ 15:50:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0