Forever Young

BITCH, WHY WOULD I TALK ABOUT YOU WHEN I CAN TALK ABOUT ME?

sorg

jag är nära tårar, vill ni veta varför? JO så här är det va, min syster drar till thailand imorgon och blir borta i tre veckor, förstår ni hur jobbigt det kommer att vara för mig? jag kommer att sakna henne så så mycket..:( vem ska ge mig råd när jag är alldeles vilsen eller kolla på criminal mindes med mig på torsdagar? VA?!
okej serri. jag kommer att sakna dig jättemycket sista, men URSÄKTA, vad gör jag HEMMA I SVERIGE?! kan inte låta bli att känna mig liiiiiite avundsjuk asså. MEN trevlig resa min vän, jag förv'ntar mig inga presenter! :)

Måste bara få säga, heja linda rosig, hoppas att du hittar den rätta för dig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! eller förresten, jag hoppas att egil eller vad det nu är han heter är den rätta för dig, då kan hanna ta hugo.

Imorgon är det onsdag och det betyder eh skola?
hejdå nu ska jag fortsätta att äta min marabou daim. pöss.

 
syrran o jag + en gaffel
2009-03-31 @ 20:49:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


tjoho


ett litet bildspel bara för dig.
2009-03-28 @ 17:48:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


gladgladgladglad

svenska a provet gick tydligen bra. jag är så GLAD! Idag har jag kämpat (lögn, fett chill är vad det är) på kilroy med att skriva in mejladresser, galet vad satsiga namn vissa har! "smultron_anna_sylt" typ. Undra om namnen säger något om själva personen..? Hoppas jag får lots of cash i alla fall! Annars har jag inget trevligt att brätta. Veckan har varit kämpig, två stora prov och som vanligt förjävliga lektioner som matte och geografi (geo har gått om franska på hat-ämnen).
men imorn är det FREDAG WOOOOOOOOOOOHOOOOO.
Nu ska jag gå tillbaka till den beroendeframkallande sidan facebook.
TJARÅ

SKULLE SITTA FINT MED SOMMAR VA!?
2009-03-26 @ 17:22:22 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


tisdag

Någon hjälp mig SNÄLLA SNÄLLA, jag är råpank och det är faktiskt jättejobbigt :(. Ja..de var väl allt jag hade att säga! Nejmen serri. Idag gjorde sp1b sitt hundratusende geografiprov, det känns som om vi har prov med henrik hela jävla tiden, usch. Hoppas att det gick ok (ett geografiprov går aldrig bättre än okej).

Förresten, caroline af hugglas eller vad hon nu heter, sa något om att alla skulle känna igen sig i henns låt eller i alla fall alla kvinnor över 14 år. HUM säger jag då, jag är 17 år och har absolut aldrig känt som hon gör i låten. jag menarinte att den är dålig eller så, ganska fin låt ju, men borde jag skämmas..jag har tydligen haft tre år på mig att känna så.. men icke, jag sitter här och oroar mig över att missa den rätta för rosing på tv,typ.

hahahhahahhaha hejdå.

ge mig en biljett till en av hans konserter, då är du den rätta för mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009-03-24 @ 14:20:49 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


badrummet är nya stället

2009-03-23 @ 17:41:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


usch då



såhär fräsch är jag just nu. sitter i storavreta och funderar på att duscha. snart ska vi fira min bror tobias, han fyller 8 åris. tjarå
2009-03-20 @ 16:22:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


marken vi lever av

Henrik H. Vår kära geografilärare..mmmm säger jag bara. 40 sidor om marken vi lever av, finns det något intressantare att läsa om? Nej gud NEJ!
Jag lyckades i alla fall ta mig igenom tio sidor, jippi. Snart är det helg, alla som går på KOMMUNALA SKOLOR ÄR JU LEDIGA PÅ FREDAG HA, så nu är det inte långt kvar tills ledighet igen..tjoho. Funtar på att svänga förbi knivsta då..var ett tag sen jag hängde där..Har absout inget roligt att berätta. Längtar galet mycket till Malta och önskar att jag vore rikar än Ingvar Kamprad så jag slapp oroa mig över att bötern jag dragit på mig kommer att ruinera mig..ble. Även fast jag är en fattiglapp är jag glad..om du läser frida, kom ihåg vad jag bad dig om. Dina släktingar är mycket eftertraktade av mig..hehe

HEJDÅ / trippelenheten? ha ha ha.


jag är inte ego..ville bara visa luggen...............................
2009-03-18 @ 18:28:22 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


<3



JAG GILLAR'T

2009-03-16 @ 18:03:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


hett

När jag har tränat (ehm alltså typ gått en kvart eller gjort 10 situps) blir jag väldigt röd i ansiktet. Så om det är någon som tycker att det är ointressant att läsa om mitt röda ansikte, sluta läs NU.

När jag kolla mig själv i spegeln på friskan blev jag ärligt talat livrädd! Jag var lika röd som min tröja, mitt ansikte hade en sköld av rödhet över sig. Om hela min kropp varit så röd kanske det inte sett lika hum FULT ut, men nu ja nu var det bara precis den delen av ansiktet som man ser om man står mittemot en person, hjälp serri! Inte för att jag är jätteytlig men jag var tvugen att gå från gymmet, så jag drog på mig min, just idag kokheta jacka och hoppades på att den kalla vinden ute skulle hjälpa mig att se gul/grå ut igen. Nej.. jag kände inte ens vinden mot mitt stackars kokande ansikte, den röda skölden lät inte ens lite vind komma och kyla ner mig..mitt ansikte kokade till och med ute. Hade det inte varit för mitt sexiga röda flamm, skulle jag ha trott att jag verkligen blev "checked out" yeee, boysen kolla in mig asså. usch. jag var till och med röd när jag kom hem, efter att jag duschat, ja de är inte lätt.
men nu är jag tillbaka på härligt grå igen. Känns skönt.

hejdå!

nice!
2009-03-16 @ 17:58:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


lite skäms jag..

Nu är melodifestivalen min nya grej asså..jag längtar till nästa år, då ska jag vara där i globen på finalen!!!! Eller förresten, bara om det är någon snygging med, som måns mmmmmmm(L).

Även fast det är söndag är jag happythai, imorgon är vi lediga så jag behöver inte sitta och ha ångest jihoooo. Helgen har varit fin måste jag säga, fredagen var nice och ja lördagen var bra ända tills jävla malena vann..oh jag kunde nästan inte ens somna så upprörd var jag! Men måns om du läser,du finns i mina tankar (tillsamans med alcazar).
Idag drog vi ifrån storvreta och våldgästade farmor och farfar, de va fint. Jag åt som vanligt lite för mycket och kom hem med lite nya saker bla alla heroes säsonger JAAAAAAAAAA.

Förövrigt så har jag kommit på vart jag fått mina dåliga, eller snarare inte fått några matkunskaper alls ifrån-min far. I lördags skulle vi laga mat och ja, om man säger såhär så var stämningen inte den bästa i köket. Fin hacka löken, göra sallad o allt var det var, nä vi var nog inte den bästa duon i ett kök. Men sen kom marianne och rädda oss från att svälta <3. haha..

hehehehehehe HEJDÅ




asså malena va inte ledsen, din låt var bra, men inte lika bra som MÅNS(L)
ryssarna gillar säkert opera och galet vitt hår.
2009-03-15 @ 17:18:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


inge jävla hope and glory

vad är felet? jag visste inte att melodeifestivelen betydde så mycket för mig, men nu när SKIT OPERA LPTEN HAR VUNNIT är jag liiiiiiiite arg. det är ett skämt, inte att låten vann, men asså att ja den vann över de andra brea låtarna, jag menar måns asbra låt OCH SKITSNYGG alcazar asnicebajsbra låt. jag vill cutta alla som rösta på jävla la voix eller va fan den heter. AH
2009-03-14 @ 22:38:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


va inte arg carro

2009-03-14 @ 12:09:33 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


smart?

"When I'm sad,
I stop being sad
and become awesome instead..
True story! "



hahahaha (Y) kanon kul.

2009-03-11 @ 17:32:55 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


tjo

Jag har bestämt mig för vad jag vill göra i livet, eller med livet snarare. Jag vill bli en soffisliggare med någon typ av mat och sovklocka som väcker mig då mina favorit prgoram sänds på tv, hur skönt låter inte de livet?! Jag titta just på Top model å när de va slut börja satc som jag också vill se, senare kommer vänner, greys OSV. det är så mycket att jag knappt hinner med! Jag har lirre inte tid för läxor, skolan, att laga mat och umgås..tvn behöver mig och jag behöver tvn..min framtid är spikad.

Efter att ni tagit del av den där intressanta infon kan jag ju berätta att franska provet gick ehm sådär, bättre än förra i alla fall hehe. Det roligaste var när jag fråga våran käre franska lärare christer om jag hade någon chans till vg och han svara typ "jadå, du är duktig på lektionerna", men sen vänder han sig om till louise och säger "Ja, dig kan jag prata med, du som I ALLA FALL HAR EN CHANS TILL VG"
WHAT a heeeeelll?! hahahaa vafan liksom. 
Jaja lite kul vare hejdå! 

2009-03-11 @ 17:19:22 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


hej hej

jag har just tryck i mig en massa pasta med ost och skinksås..mums. är dock inte lika sugen längre..franska provet gick bra faktiskt JAG HADE ALLA RÄTT PÅ QUI PCH QUE yeeeeeeess. de kommer jag att vara glad för resten av terminen. har inget vettigt att säga, ska förövrigt hämta lite papper hos far senare..ska ju bli en rik kvinna! två jobb de är inte dåligt..jajajaj hare fint nu ska jag fortsätta att stirra på mina fula stora fötter!

2009-03-09 @ 13:08:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


thank you aisha

2009-03-08 @ 22:07:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


thank you aisha

2009-03-08 @ 22:07:08 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


misslyck-a-d-t

vet inte vad som är värst egentligen, att göra någon annan besviken eller att bara bli väldigt besviken på sig själv. jag vet dock vad som känns värst.
jag har börjat undra om det här med bra och dålig karma faktiskt finns, kan det vara så att jag i mitt förra liv varit ett stort jävla svin och att det är nu som jag får ta skiten. eller är det bara så att man måste göra ett ex antal (läs: för många) dumma, väldigt dumma misstag och i samma veva förstöra för sig själv och peeps i sin närhet innan man kan få vara en bra och hedlig människa som alla och en själv älskar?!!?!??!?!
okej mina vänner klart att jag tar i lite väl mycket nu. men de är inte kul att behöva säga: allt är mitt eget fel. menmen livet går vidare. jag tror lite på det där med att man måste göra några misstag..i mitt fall verkar de vara några x100.jag är lessen.
ps je t'aime ma famille. ni är bra.
nu ska jag släppa skiten och bättra mig, på riktit.

For for a minute there, I lost myself, I lost myself.
2009-03-08 @ 22:04:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


the comeback

Jobbet var helt okej asså. Även fast nickis korven gav mig en härlig illamående känsla så var jag ganska gla! När jag tänker efter kan de ha varit att jag åt typ fem korva som gjorde mig något illamående..jaja. Snart kommer jullan på besök de ska bli fint. Igår träffa ja nathalie the top model om någon vill veta, blev även lite att hänga med julia o johanna, de va ett tag sen så att säga!
Jaja nu ska jag fortsätt stirran in i skärmen..allt för att slippa plugga.
pöss
2009-03-07 @ 17:45:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


personligt meddelande till tanya

jag har bara en sak att säga dig min syster, HAR DU ÄTIT UPP VANILJ DANANINON ÄR DU DÖD. DÖD!
Ledsen för de hårda orden men den yoghurten har jag drömt om och längtat efter hela dagen..snälla säg att du inte ätit upp den..</3

tjarå jag hatar geografi!

2009-03-06 @ 12:16:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


HEEEEEEEEEEEEJ

Jag tycker inte om när det är dålig luft i klassrummen, jag blir lite irre då..näsytan lika irre som jag blir när jag får tillbaka ett prov som jag trott jag glänste på och var skitbra men tydlig sög balle på..då blir jag skitgla..mmmmmmmmmmmmm.



nu måste jag lugna ner mig..de är ju ändå BARA ETT PRov.
jhfkutdkuhblkjgoiufjutfhugkjhlkhugfifkiglkhfcpo.
annars är livet på topp. the keybone börjar läka och jag känner mig ganska tät...hahahahaha
2009-03-05 @ 14:26:25 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


This is what you get, when you mess with us

2009-03-02 @ 18:29:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


hej

Idag har jag varit jätteglad, bra va? Mitt humör sjönk inte alls när jag kom hem heller, även fast jag har varit kjlhjdfjsuttråkad så har jag ändå lyckats vara en glad thaia, men, ja såklrt kommer det ett men..så men när jag skulle logga in på bloggis så är det första jag ser JÄVLA AGNES CARLSSON MED HENNES GULSPLAJETTDRÄKT, de är en skiddräkt okej? Inget för mello, nåt för vasaloppet, vasaloppet var dagen efter LILLA VÄN. ÅH men blir ju lite irre..

Även fast jag kokar av ilska så är jag ändå lite glad över en sak som hände nyss hihi..visst låter jag som en trettonåring nu men whatahek lirre..

då.
2009-03-02 @ 18:25:55 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


But Im a creep, Im a weirdo.

Den här veckan ska jag vara duktig. Sluta vara en suris och ta tag i bajsskolan och vara duktig. Jag har inte tid till att vara arg, sur och tjurig. Jag ska vara glad, och duktig! Jag har egentligen inget att vara emo över, så därför ska jag sluta med det nu. SLUT!

I lördag fick jag träffa mariannes syrra, det första jag tänkte på när hon börja prata var att hon lät PRECIS som marianne, hjälp. Så när jag tänk på det i ungefär en kvart kunde jag lugna mig lite och äta den goda maten..nä nu ljög jag, jag kunde koncentrera mig till 100% på melodifestiveln. Nu skäms jag lite.
Mina bröder fick jag också umgås med, inte förens jag såg dom insåg jag hur galet mycket jag saknat dom. Tårar var inte långt borta när jag TILL OCH MED fick en KRAM, de är bra fina (och vilda) killar.

Nu ska jag väl kolla lite tv, beck eller typ en action rulle..sorgligt.
Hejdå mina vänner..hoppas ni mår bättre och tycker ni är skitsnygga och glädjs över att någon är fulare än er nu. jävlar. Nej juste, jag är glad den här veckan! HERRÅ (L)

2009-03-01 @ 21:16:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0