Forever Young

BITCH, WHY WOULD I TALK ABOUT YOU WHEN I CAN TALK ABOUT ME?

' I should have given u a reason to stay '

Nu försöker vi igen med den här sketna bloggen.


Att vara allergisk mot pollen suger det suger så hårt att det är skit bajs jobbigt! Alltså de skulle kunna få mej att ta mitt liv jävla pollen!

I alla fall så är det ju Valborg snart, härligt med en hel dag fylld av fyllesvin o så! Undra vem som kom på att det var helgen då alla fjortisar (eller ja ungdomar) skulle supa, lixom det är ju som en oskriven regel att det är helgen då man ska Supa så det gungar (HAHA). jag har i alla fall inte fattat varför man ska göra detjust då, är de verkligen så mycket roligare än någon annan helg? haha men det blir nog kul, det brukar väl bli det. Hoppas jag kan ta mej till knivsta eller träffa vännerna i Uppsala. Även fast Uppsala är 1000 gånger roligare än bajs knvista så önskar jag litlite att jag bodde där, kul att åka hem typ 12 på valborg då lär jag ju dö. Jag blir rädd om jag går ute klockan 7typ!

På tal om alkohol o så, varför dricker man egentligen innan man får? Jo jag vet att alla typ gör det men ändå.. om de nu finns som det gör en lag på att man måste vara 18 varör ska man då göra det? Det är ju farligt o så, man blir glad o allt känns bättre precis när man håller på men sen när dagen efter kommer har man istället en härlig hangover och allt är som vanligt igen great! Alltså var det helt ofarligt och jätte bra skulle det väl ändå inte finnas en lag ..
menmen jag ska bli nykterst från och med nu min lever ska få leva heelt ren hahaha inte för att jag någonsin har varit alkolist men huhu. Gud vad roligt jag kommer ha det


 tack sandra för tipset om death cab dom är verkligen bra!! :D
2007-04-27 @ 17:27:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Välkommen till min nya blogg!

2007-04-27 @ 17:12:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0